Minnesberg Bed & Breakfast


Minnesberg Bed & Breakfast ligger endast 10 minuter från Tegelberga golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga gästrum med bekväma sängar, fåtöljer och tillgång till stora, moderna badrum. Möjligheter finns att låna cykel för att ta sig till o från golfbanan. Golfbag kan förvaras på golfklubben.

För mer information, se https://minnesbergbnb.com/.

För bokning av golfpaket, kontakta Tegelberga Golfklubb eller boka rum själv på länken ovan och ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig!

GOLFPAKET

Del i dubbelrum, med frukostbuffé
1st greenfee
850:-/person och natt

Hotell Dannegården


Välkommen till Hotell Dannegården – en anrik skeppsredarvilla från 1910. Idag en restaurang & hotell i hemtrevlig miljö med fokus på hemlagad mat & bästa service. På hotellet sover ni gott i bästa DUX-sängar för högsta möjliga komfort. På morgonen startar ni dagen med en stor frukostbuffé. Njut av den goda hemlagade maten av säsongsrelaterade produkter med noga utvalda dryckesalternativ. Konferera i en av våra 4 konferenslokaler, där erbjuder vi allt ni behöver för ett lyckat möte. Här på sydkusten erbjuder vi tillsammans med golfbanorna den perfekta golfweekenden.
BOKA HÄR >>

Sturup Airport Hotel


Vi ligger ett par minuters promenad från Malmö airport. Hotellet har 68 rum med 110 bäddar. Samtliga rum har toalett, dusch, radio, fritt wi-fi, kabel-TV och ljudisolerade fönster. Hotellet har även restaurang och bar. Vi finns precis vid Malmö Airport.
BOKA HÄR >>

 • GOLFPAKET 1

  Del i dubbel
  1 st greenfee på TeGK
  935 SEK/ person

 • GOLFPAKET 2

  Del i dubbel
  1 st greenfee på TeGK
  1 st 2-rätters middag
  1 135 SEK/ person

 • GOLFPAKET 3

  Del i dubbel, 2 nätter
  2 st greenfee på TeGK
  2st 2-rätters middagar
  2 100 SEK/ person

ANDERSLÖVS GÄSTGIVAREGÅRD


Med anor från 1600-talet är detta ett äkta skånskt härbärge och ligger längs den besjungna Landsvägen, bara 5 km från Tegelberga GK.
BOKA HÄR >>

 • GOLFPAKET 1

  Del i dubbel
  inkl. frukost.
  1 st greenfee på TeGK
  850 SEK/ person

 • GOLFPAKET 2

  Del i dubbel
  inkl. frukost
  1 st greenfee på TeGK
  1 st 2-rätters middag
  1090 SEK/ person

 • GOLFPAKET 3

  Del i dubbel inkl. frukost, 3-rätters middag, välkomstdrink och 1 st greenfee på TeGK.
  1200 SEK/ person