Juniorverksamheten 2018

Det händer mycket på Tegelberga under 2018 och det gäller inte minst vår juniorverksamhet som tar ett kliv framåt med fler träningar, spelträningar och läger. Vår målsättning är att oavsett om du är nybörjare och kanske aldrig hållit i en golfklubba eller har nått hcp 36 eller lägre, så finns det en träningsgrupp anpassad efter förutsättningarna.

Säsongen börjar med en rivstart! Måndagen den 26 mars börjar vårt påskläger. Mellan kl 09.00 och 16.00 måndag – torsdag får våra juniorer spela golf och inte minst ha roligt tillsammans och skapa en gemenskap som bär genom hela säsongen.

Påsklägret avslutas med ett informationsmöte för junior och föräldrar torsdagen den 29 mars kl 17.00 i Tegelbergas klubbhus. Ett möte som du är varmt välkommen till även om din junior inte kan vara med på lägret.

På hemsidan kan du läsa mer om vår juniorverksamhet www.tegelbergagk.se men det går också bra att maila Christoffer Wahlgren direkt cw@pgasweden.com eller slå honom en signalpå0705-54 82 14

Kanske har du i din närhet en blivande Stenson eller Sörenstam, vem vet. Det kan vara hos Christoffer och hans ledarteam talangen upptäcks…

Till slut vågar vi nog säga nu… Välkommen våren 2018!

Ungdoms- och elitkommittén
Tegelberga GK