Juniormedlemskap – 2018

Inför 2018 breddar vi vår verksamhet och därmed uppgraderar vi också vårt instegsmedlemskap för Tegelberga GKs Juniorer. I den nya utformningen kommer det att ingå många härliga förmåner och privilegier.

Att bli medlem är inget krav för att delta i vår träningsverksamhet men ett väldigt smart val.
I medlemskapet tar man del av hela verksamhetens godbitar.

*Subventionerad kursavgift för vår schemalagda veckoträning.
*Att delta i veckoträningarna ger även tillgång till extra träningspass i veckorna, övnings- eller spelbaserade.
*Som medlem köper juniorerna 3 polletter men betalar bara för 1.
*Juniormedlemmar spelar hur mycket dem vill på vår 19-27-hålsslinga.
*INGA lägerträningsavgifter vid våra traditionella läger; Påsk/Kristihimmel/sommar/novemberlov-läger (mat bekostas själv men i samråd med lägrets upplägg).

Kriterier för att kunna ta del av denna medlemsform;

*Delta i den planerade gruppträningsverksamheten.
*Handicap 36 eller högre (alternativt inget hcp).
*Juniormedlemsålder 0-18år.

Medlemskapets kostnad är 800kr och ger ett uppskattat mervärde på ca 2000kr.
När ditt barn nått hcp 36 och lägre övergår man till normalt medlemskap, 1600kr(13-17år) alt. 2000kr(18-21år). Om denna handicapsänkning sker under säsongen så ändras inte årsavgift förrän kommande säsong.

För att ge en bild av hur verksamheten förändrats så får ni här 2017års upplägg och 2018års upplägg.

Vi tränade i 3 terminer, vår/sommar/höst, varje termin kostade 590kr.
Träningssäsongen kostade totalt då 3×590= 1770kr vilket gav 18 träningstillfälle.
Lägerkostnader tillkom med ca 500kr per läger och vi försökte genomföra påsk-/kristi himmel-/sommar-/höstlovs-läger. Kostnaden blev mellan 1500kr-2000kr för alla lägerna.
För de riktigt aktiva kunde då en säsong ligga på upp till 3500kr för träning och läger.

2018

Denna säsongens nya upplägg så tränar vi hela säsongen i ett svep vilket ger 22 träningstillfälle, vi inkluderar även 11 speltillfälle och vår ambition är att även kunna lägga till 5-10 ledarledda träningspass som är övningsbaserade.
Träningskostnaden ligger i år på 1200kr och för alla juniorer som är medlemmar så är alla läger kostnadsfria (maten tillkommer).
Vårt juniormedlemskap kostar 800kr, inkluderar läger och spel på banan (spel utanför den organiserade träningen).

Med andra ord får våra juniorer en riktigt bra säsong för 2000kr