2018 tränar vi mer!

Konceptet ”terminer” som delat in i säsongen vår/sommar/höst ändras, vi introducerar SÄSONGSTRÄNING!

April-September non-stop.

KURSAVGIFT 1200kr

Om du är juniormedlem ingår även årets 4 läger – scheman kommer separat

Junior – Breddschema

Grupperna delas in ålders vis för att skapa bästa gemenskap och inlärningsnivå.

Anmälan görs till Christoffer via mailadress nedan
cw@pgasweden.com

I anmälan ska följande finnas;

• Namn
  • Personnummer
  • Hemadress
  • Mail
  • Förälders mobil
  • Vilken grupp
  • Vilken klubb
  • Eventuellt hcp

Hjärtligt välkomna önskar Juniorkommitén med Fredrik Rosberg och Marcus Dahlberg

Golfkul
I golfkulgruppen går våra yngsta talanger. Här är det viktigaste att prova på samt att bygga upp en god och rolig relation till idrotten golf.

Röd Grupp
I röd grupp tränar man när man är ny i golfen, och ännu inte har något träningskort. Här tränar vi på golfens alla moment och grunder på ett lekfullt och inspirerande sätt.

Gul Grupp
I gul grupp tränar man när man har gult träningskort som man får efter avslutad röd grupp. Här tränar vi och kvalitetstestar våra färdigheter inom golfens olika områden.

Grön Grupp
Grön grupp är sista steget innan man får sitt officiella hcp (grönt kort). I grön grupps träningar blir övningarna mer resultatinriktade för att kunna plocka fram sina färdigheter när man väl kommer ut på banan.

Vårträningen löper över 6 träningar. Målet är att vi ska träna på alla moment inom golfens ramar. Alla träningspass strävar efter att klara av de tester som finns på de övningskort som alla juniorer i träning får. Alla som är med i träningarna får spela gratis på 9-håls banan vid träningstillfällena.

Vit Grupp
Efter avklarade prov på grön nivå har man nått hcp 36. Då får man gå vidare till vår ungdomsträning för dem med officiellt hcp. Vitgrupps schema finner ni i en egen flik. Detta schema löper över hela säsongen.