ICA Kvantum Karlssons Gåsatävling

ICA Kvantum Karlssons Gåsatävling lördagen den 20 oktober

Som seden bjuder så fick ”Gåsatävlingen” avsluta tävlingssäsongen 2018. ICA Kvantum Karlssons i Svedala står som värdar tillsammans med klubben och dukade som vanligt upp ett mycket generöst vinstbord i fågelns tecken med självklart gäss till det vinnande paret!

Tävlingen, i år en greensome, är otroligt populär och inte mindre än 56 par stod beredda med klubborna när tävlingsledaren Stefan Ekelund fyrade av smällaren exakt klockan 10.00. Vädret var inte riktigt det vi vant oss vid men regnet som inledde avtog snabbt och solen tittade fram till slut.

Efter tävlingen väntade Tone och Arnes mycket uppskattade lunch och därefter prisutdelningen som förrättades av Fredrik från tävlingens sponsor ICA Kvantum Karlssons i Svedala.

Det vinnande paret som kan börja planera för gåsamiddagen blev Joakim Johansson och Örjan Sondell från Tegelberga med 65 slag.
Det var mycket jämnt där i toppstriden och på andra plats, med 66 slag, kom David Karlsson Barsebäck Golf & Country Club och Fredrik Olander Örestad GK. Fredrik Hansson, vår man i receptionen och Jonathan Werelius, greenkeeper hos oss, tog tredjeplatsen med 66 slag de också. Övriga vinnare var:
4. Carina och Sven Jönsson Abbekås GK 67 slag
5. Morgan och Sebastian Ramstedt Tegelberga GK och Bedinge GK 67 slag
6. Claes Wihlborg och Martina Bäckman Kävlinge GK 67 slag
7. Jan Kull Tegelberga GK och Lars Hedin Trelleborgs GK 68 slag
8. Johan Strandqvist och Glenn Sandelius Tegelberga GK 68 slag

Jämnt så det förslår som ni ser. Grattis alla vinnare och varmt välkomna tillbaka nästa år för att plocka en gås eller två!

Då kan vi lägga en fantastiskt rolig golfsäsong till handlingarna och hoppas på att det kommer en vår igen. Varmt tack till alla inblandade som har jobbat hårt för att ro i land alla tävlingar på ett strålande sätt!