Tegelberganytt oktober 2018

Golfsäsongen närmar sig sitt slut men det finns fortfarande många dagar kvar som kan förgyllas med en runda golf! Så på med skorna och in med klubborna i bilen, det finns normalt gott om starttider!

BANKOMMITTÉN
Våra greener djupluftades förra veckan. Arbetet gick riktigt bra, trots tidvis dåligt väder. Vår nyinköpta maskin, avsedd för just detta ändamål, fungerade förträffligt. Genom en väl genomförd arbetsinsats av våra bankillar med att lufta, dressa och så, kompletterat med hårt arbete av ett tiotal frivilliga medlemmar med att forsla bort den stora mängd ”pluggar” som blir resultatet av djupluftningsprocessen har vi lagt grunden till riktigt fina greener nästa säsong. 20 ton material har har forslats bort och ersatts med 30 ton dressand! Vi tackar speciellt våra nyförvärv i Tisdagsgänget, Erik Nielsen och Claes Lamréus för en gedigen insats, kul att ha er med!
Hela banan är nu öppen igen och greenerna kommer att återhämta sig snabbt i det fina väder som väntar de närmaste dagarna.

TÄVLINGSKOMMITTÉN
Årets sista tävling närmar sig, den populära ”GÅSATÄVLINGEN”, sponsrad av ICA Kvantum i Svedala, som går av stapeln den 20 oktober! Det är i år en greensome, shotgunstart kl 10:00 med gemensam lunch efter avslutad runda. Pris för tävling & lunch: 200:-. Anmäl er HÄR!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL JULBORD PÅ TEGELBERGA GOLFKROG!
De senaste årens succé, julbordet på Tegelberga, serveras lördagen den 15 december. 17:00 står det framdukat med alla sina läckerheter! Pris 335:- per person. Förra året blev fullbokat i ett nafs så det gäller att vara tidigt ute! Anmälan sker direkt till krogen ”på plats” eller via telefon eller sms på 0768-634389.
Väl mött bland julmaten önskar Tone & Arne med personal!

HJÄLP TILL ATT VÄRVA MEDLEMMAR!
Glöm inte att berätta för vänner och bekanta om hur fin klubb vi har och att vi just nu har ett fantastiskt erbjudande! Lös medlemsavgift för 2019 för 2018 års avgift (6500:-) och få fritt spel på våra 27 hål samt ytterligare 54 hål hos våra samarbetsklubbar inom en4Skåne resten av året och hela 2019!
Varför ska man välja Tegelberga som sin hemmaklubb? Vi är lite bortglömda ibland i GolfSverige men vi är en av de absolut bästa klubbarna i regionen. Se bara på de omdömen vi får i olika medier och sajter där golfare får tycka till:

Vi ligger dessutom just nu på första plats bland de cirka 70 klubbar i Sverige som använder sig av samma gästundersökning som vi!

TEGELBERGA GK – HÖGT RANKAD NÄR GOLFARNA FÅR BESTÄMMA!

HÖSTMÖTE
Avslutningsvis, glöm inte Tegelbergas höstmöte den 25 oktober kl 18:30. Separat kallelse kommer via mail.