Golf godkänt som friskvård!

ÄNTLIGEN!

Högsta förvaltningsdomstolen har i en historisk dom kvalificerat golf som ”motion eller friskvård av enklare slag”. Därmed kan anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare använda det för i princip all form av golfspel och träning. Det bör dock påpekas att det är arbetsgivaren som beslutar om de godkänner golf (eller andra aktiviteter) som friskvårdsförmån och hur stort bidraget är (upp till 5000:-). Ett annat villkor är att all personal inom organisationen/företaget erbjuds förmånen, det vill säga möjligheten att spela eller lära sig spela golf.

Du kan använda det till det mesta inom golfen, såsom en stor del av din årsavgift, kurser, greenfee och rangekort. Undantagen är medlemsavgiftsdelen av din årsavgift (350:- för vanligt medlemskap hos oss) och tävlingsavgifter. Greenfee överstigande 1000:- och utrustning är också undantagna .

Du kan läsa mer om friskvårdsbidraget på följande länk: http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

MÖJLIGHETEN ATT UTNYTTJA FRISKVÅRDSBIDRAGET GÄLLER PÅ ALLA GOLFKLUBBAR. Vi på Tegelberga står väl rustade med bra erbjudanden, såväl till etablerade golfare som nybörjare. Du som är medlem kan exempelvis använda det till ett range-kort eller lektioner. För dig som inte är medlem är våra Prova-på medlemskap (27 hål 4500:-, 9 hål 2600:-) mycket attraktiva alternativ om du funderar på ta upp golfen igen efter ett uppehåll eller kanske av olika anledningar vill byta klubb. Medlemmar i andra klubbar har också möjligheten att använda bidraget till spelavgift på vår 9-håls bana. För nybörjare har vi ett speciellt erbjudande som inkluderar både gruppträning och spel på vår 9-håls fullängds Pay&Play-bana för 1995:-.

Våra öppettider och kontaktuppgifter finns angivna under TEGELBERGA GK/KONTAKTA OSS

VÄLKOMMEN!

Tegelberga Golfklubb