Tegelberga GK

I det öppna, böljande landskapet 20 minuter från Malmö och 10 minuter från Sturups flygplats och Trelleborg ligger Tegelberga Golfklubb med en högklassig 18-hålsbana och en fullängds Pay & Play 9-hålsbana. Vår omtyckta restaurang serverar god mat och dryck och vår erkänt duktige PGA-pro hjälper dig gärna med din sving. Välkommen att njuta av en förstklassig golfupplevelse! Tegelberga Golfklubb – En naturskön hedbana med kvalitet och gemenskap, där golfen är till för alla!

Tegelberga Golfklubb ligger i Alstad socken i Trelleborgs kommun, precis norr om landsväg 101 och alldeles vid gränsen till Svedala kommun. Här präglar backlandskapet naturen, så fjärran från hur man föreställer sig sydvästra Skåne och så till den grad unikt att området klassats vara av riksintresse.

Tegelbergas golfbana har karaktären av en klassisk kuperad skotsk hedbana i skånsk miljö med intressanta naturinslag, såsom de så kallade dödissjöar som utgör minnen från den senaste istiden.

Gamla banan med sina 18 hål stod färdig 1990 och hade Peter Chamberlain som banarkitekt, för övrigt den första av de mer än 40 golfbanor han designat i sin karriär.

Nya banan, som är en niohåls fullängds Pay&Playbana, stod färdig 2002, även den med Peter Chamberlain som arkitekt.

En högklassig restaurang, Tegelbergas Golfkrog, med fullständiga rättigheter, vår välrenommerade PGA-pro Christoffer Wahlgren samt en utmärkt driving range och andra träningsområden gör Tegelberga till en golfanläggning i toppklass!

Hjärtligt välkommen på ett besök, du kommer inte att bli besviken!