Gäst på Tegelberga

Som gäst hos oss har ni ett antal alternativ till övernattning och en härlig golfhelg, eller varför inte en vecka på semestern. Vi har uppställningsplatser för husbil / husvagn i direkt anslutning till vårt klubbhus. Här har vi utrustat flertalet platser med tillgång till el, och i vårt klubbhus hittar ni omklädningsrum med duschar och andra bekvämligheter.

Under 2017 bygger vi även ut vårt bredband och kommer senare under året att erbjuda fri tillgång till internet till våra besökare och gäster!

Utöver boende i direkt anslutning till vår bana erbjuder vi ett antal övernattningspaket i samarbete med kringliggande hotell och gästgiveri. För mer information titta gärna närmre på våra golfpaket där vi kan erbjuda bra boende i kombination med riktigt trevlig golf!

Uppställning husbil/husvagn:

100kr / natt
(Elskåpen är öppna, ingen nyckel behövs)

Boende på hotell:

Se våra golfpaket

Kontakta hotellet för uppdaterad prisinformation