Custom fitting

Bättre och lättare golf finns nu att prova ut i Christoffers Svingstudio.

Årets järnklubbor är rykande heta och går nu att prova, givetvis mäter vi och jämför mot dina gamla klubbor. Man byter bara om det blir bättre, men låt inte de andra få försprång till våren utan kom in och underlätta din golf redan nu som så många redan gjort!

Kom in så svarar Christoffer på era frågor eller kan ni boka tid via vår lektionsbokningsapp klicka HÄR samt via email cw@pgasweden.com

GREPP, VERKSTAD & NYA KLUBBOR

Vi erbjuder omgreppningar till alla golfare, visste du att ett dåligt grepp kan vara grunden till en slice!
Har ”din kompis” råkat knäcka din klubba? Då kan vi byta skaft på den!

Vi är alla olika byggda och har olika svingar, det kräver olika utformad utrustning.
Det kommer därför att fokuseras på skräddarsydda klubbor. Det kostar inte mer att köpa utprovade klubbor, men du spelar bättre!
Jag erbjuder skräddarsydda klubbor från marknadens alla märken.

Välkommen in och prova eller boka en customfitting.

Christoffer Wahlgren