För nybörjare

ÅRETS BÄSTA OCH MEST PRISVÄRDA NYBÖRJARKURS?

Tegelberga GK erbjuder nybörjarkurs för golf i grupp inklusive medlemskap året ut för endast 1995kr!

Nybörjarkurs + medlemskap ger upp till 60 timmars inkluderad träning!

Nybörjarkursen sträcker sig över en 10 timmar lång praktisk utbildning, teoribok kan man köpa till för 250kr vilken man sedan använder för självstudier. Gruppstorlekarna är 5-8 personer. Proven gör man via golfförbundets hemsida. Efter avslutad kurs utnyttjar du ditt inkluderade medlemskap på 9-hålsbanan. Du spelar vilka tider du vill och hur mycket du vill!

Under kurstiden lånar ni klubbor av oss kostnadsfritt.

• Kursavgift i grupp 995kr
  • Kursavgift privatupplägg från 1400kr
  • Nybörjarmedlemskap 1000kr

(Nybörjarmedlemskapet på 9-håls banan gäller bara dem som gått nybörjarkurs på Tegelberga Gk under 2017)

Våra utbildningar görs enligt Svenska golfförbundets beställning och samarbete med Svenska PGA.

Ansvariga PGA-tränare på Tegelberga GK är Christoffer Wahlgren & Peter Lööw

Vid anmälan meddelar ni: namn, mail, mobilnummer och kursens startdatum.
Om datum och tider inte fungerar så går det bra att gå privat, då bestämmer man själv datum och tider.

För privat kurs kontakta Christoffer på cw@pgasweden.com
eller mobil 0705-548214

ÅRETS NYBÖRJARGRUPPKURSER

Välj en kurs, bli medlem och fortsätt träna på måndagspassen!
Klicka på bilden nedan för att förstora den.