NYA BANAN

För dig som vill prova på riktig golf och inte bara spela korthålsbanor så finns nu den möjligheten hos oss på Tegelberga!

Nya Banan, en av Sverigest bästa Pay&Play-banor, öppnades 2002 och är också den designad och konstruerad av Peter Chamberlain. Det är en full-längdsbana som mäter 2 575 meter från gul tee och 2278 m från röd tee, uppdelat på två par 5, fyra par 4 och tre par 3-hål. En högklassig bana för alla kategorier av golfare!

Även du som inte är medlem på någon golfklubb kan alltså spela här till en rimlig kostnad!

Klubbor uthyres!

Arkitekt
Peter Chamberlain
Längd gul tee
5.376 m
Längd röd tee
4.660 m
Par

Greenfee

Vardag Helg
9 hål 150:- 200:-
18 hål 200:- 250:-
Junior (-21 år) 50% 50%

Pay & play

Här kommer lite praktisk information till er som vill prova på att spela golf.

Klubbor går att hyra, ring kansliet 040-485690, så det säkert finns klubbor tillgängliga när du kommer. Du som har egna tar såklart med dom.

Golfskor eller gymnastikskor går bra men inga skor med klackar eftersom det förstör våra fina greener.

Bollar, peggar och greenlagare går att köpa i vår shop vid receptionen, om du ej har egna.

Greenfee betalas i receptionen. Skulle det vara stängt kan ni även betala i entrén där du skriver ditt namn, pengar läggs i kuvert och stoppas i inkastet.

Följ vägvisningsskyltarna för att komma till första hålet (Hål 19) på Nya banan. Om kö bildas (syns redan uppe från klubbhuset), vänta tills bollen på tee slagit ut innan du/ni går fram till tee.

Green för chip och puttning finns direkt utanför klubbhuset, Vill du slå långt har vi drivingrange vid parkeringen, polletter till den köper du i receptionen eller restaurangen. Det går även att använda mynt direkt i bollautomaten.

Övrig information

Golfvett och Etikett
  • Laga nedlagsmärken
  • Kratta bunkern innan du lämnar den