Bokning och ankomstregistrering

Gamla Banan

Bokning av starttid

Vi har tidsbokning under hela säsongen 06.00-19.00. Spel på 18-hålsbanan skall bokas i systemet mellan dessa tider utan undantag. Du bokar din tid via MinGolf, appen MinGolf Bokning eller annan app. Det går även att boka via receptionen via mail eller telefon under öppettider. Spel utan bokning anses som olovligt spel.

Ankomstregistrering

Du ska alltid ankomstregistrera dig i god tid, helst 20 minuter innan bokad starttid vilket görs i:

  • Terminalen i entrén
  • Appen MinGolf Bokning. Observera att varje spelare måste registrera sig själv! I denna app kan du sedan gå  direkt vidare till Gamebook för att erhålla digitalt scorekort i din telefon. Klicka på länken för att läsa mer!
  • Receptionen (under öppettider)
    Vid utebliven ankomstregistrering förlorar spelaren rätten till sin starttid.
Gäster – greenfee

Greenfee ska alltid erläggas före spel på banan.
Om receptionen är stängd så kan betalning göras via terminalen i entrén med kreditkort, Swish eller genom kontant betalning. Alernativt kn betalning göras i appen MGBokning. Vid kontant betalning, använd våra kuvert med uppgift om golf-id och starttid och lägg det i brevinkastet i entrén (GREENFEE & GOLFBILSNYCKLAR). Aktuell greenfee finner ni vid incheckningen och på hemsidan.

Den som ertappas utan att ha betalat greenfeeavgift åläggs att betala dubbel greenfee och blir
dessutom rapporterad till sin hemmaklubb.

Avbokning

Avboka i god tid så snart du vet att du inte kommer att spela, dock senast en timme före din bokade starttid. Du blockerar annars möjligheten för andra att utnyttja din starttid.
Avbokning sker via MinGolf, appen MG Bokning eller i receptionen via mail eller telefon under våra öppettider. Tider som inte avbokats enligt ovan debiteras med 150 kr i s.k. No-Show-avgift. Detta gäller både gäster och medlemmar.

Bokningsregler
  • Bokning av starttider kan göras 60 dagar i förväg (medlemmar)
  • 6 bokningar kan göras, varav 4 på helg/helgdag.
  • Vid kontakt med receptionen kan starttid bokas samma dag även om spelaren redan har nyttjat sina bokningar.
  • Medlemmar som ertappas med att kringgå systemet genom att boka tider för eget bruk med andras golf-id stängs av för bokning i 1 månad.

Din medverkan i lottade tävlingar eller företagsgolf räknas inte som en tidsbokning.

Niohålsbanan (även Pay&Play)

Niohålsbanan är öppen för alla. Ingen tidsbokning behövs, istället gäller BOLLRÄNNA, som finns utanför klubbhusets entré. Lägg en boll i rännan som då markerar köplatsen för ditt sällskap. När din boll ligger längst fram är det er tur! Observera att det under dagar med mycket spel kan finnas sällskap som står i kö på vägen till första tee.

Kom som du är…

Denna bana är perfekt för en snabb kvällstur och den fungerar även utmärkt som utflyktsmål där kompisar, arbetskamrater m.fl. kan ha en underbar dag tillsammans och testa på denna roliga sport.

Prata med Receptionen om du behöver låna klubbor, bollar och annat för att kunna prova på en golfrunda!