Ställplatser för husbil/husvagn

12 st ställplatser med el  är belägna vid infarten till vår parkeringsplats. I vårt klubbhus finns omklädningsrum med dusch och toaletter. Öppettider hittar ni här. Dricksvatten finns i den borte delen av driving rangebyggnaden.

Pris för uppställning husbil/husvagn:
150kr /natt inklusive el.
Elskåpen är normalt låsta. Vid sen ankomst (efter kl 16), vänligen kontakta kansliet på 040-485690 under våra öppettider för information om hur ni får tillgång till nyckel.

Boende/golfpaket hos våra samarbetspartners

Vi erbjuder även olika övernattningspaket i samarbete med kringliggande hotell och gästgiveri. För mer information titta gärna närmare på våra golfpaket där vi kan erbjuda bra boende i kombination med riktigt trevlig golf!
Kontakta respektive hotell för uppdaterad prisinformation.

Minnesberg Bed & Breakfast

Minnesberg Bed & Breakfast ligger endast 10 minuter från Tegelberga golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga dubbelrum med bekväma sängar, liten sittgrupp och tillgång till stora, moderna badrum. Möjligheter finns att förvara golfbagen på golfklubben.

Välkommen att boka via länken nedan – ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post för bokning.

Vi ordnar gärna middag på kvällen om du önskar det, och behöver då beställning senast två dagar i förväg.

För mer information och bokning klicka här >>

Hotell Dannegården

Välkommen till Hotell Dannegården – en anrik skeppsredarvilla från 1910. Idag en restaurang & hotell i hemtrevlig miljö med fokus på hemlagad mat & bästa service. På hotellet sover ni gott i bästa DUX-sängar för högsta möjliga komfort. På morgonen startar ni dagen med en stor frukostbuffé. Njut av den goda hemlagade maten av säsongsrelaterade produkter med noga utvalda dryckesalternativ. Konferera i en av våra 4 konferenslokaler, där erbjuder vi allt ni behöver för ett lyckat möte. Här på sydkusten erbjuder vi tillsammans med golfbanorna den perfekta golfweekenden.
För mer information och bokning klicka här >>

Sturup Airport Hotell

Vi ligger ett par minuters promenad från Malmö airport. Hotellet har 68 rum med 110 bäddar. Samtliga rum har toalett, dusch, radio, fritt wi-fi, kabel-TV och ljudisolerade fönster. Hotellet har även restaurang och bar. Vi finns precis vid Malmö Airport.
För mer information och bokning klicka här >>

Anderslövs Gästgivaregård

Med anor från 1600-talet är detta ett äkta skånskt härbärge och ligger längs den besjungna Landsvägen, bara 5 km från Tegelberga GK.
För mer information och bokning klicka här >>

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Passa på att kombinera en härlig dag på banan med att sova ut i sköna hotellsängar!
Mitt i centrala Trelleborg hittar vi Clarion Collection Hotel Magasinet, ett häftigt hotell i ett gammalt sädesmagasin från 1904.
Det mysiga hotellet erbjuder 58 ljusa och fina rum och närhet till Trelleborgs centrum som är full med mysiga butiker, caféer och restauranger.
På kvällen kan du bara slappna av och njuta av vår kvällsmat som ingår, och självklart även en god frukost morgonen efter.

För mer information och bokning klicka här>>