Swedish Golf Tour på Tegelberga igen!

Tegelberga GK arrangerar för andra året i rad Tegelberga Open som är den andra omgången av den svenska proffstouren Swedish Golf Tour (SGT) för damer. Fjorårets arrangemang blev en succé, med lovord från såväl Svenska Golfförbundet som från spelarna och vi är hedrade och stolta för att återigen få axla detta ansvar. Vi kommer att göra vårt yttersta för att göra detta arrangemang till en framgång.

På Swedish Golf Tour  spelar morgondagens världsstjärnor!

Swedish Golf Tour är en mycket viktig del i svensk elitgolfs utveckling. Annika Sörenstam, Henrik Stenson, Anna Nordqvist, Peter Hanson m.fl. har i unga år spelat och vunnit på denna tour innan de tagit nästa steg i sina karriärer. Fjorårets segrare i Tegelberga Open, Filippa Möörk från Karlstad, fortsatte sedan sin framgångsrika säsong och tog till slut hem totalsegern i Swedish Golf Tours Order of Merit, tätt följd av Isabella Ramsay (tvåa på Tegelberga). Filippa kvalade sedan in till Ladies European Tour (LET) och har redan börjat “visa framfötterna” på denna tuffa tour!

ProAm inleder

Arrangemanget inleds med en ProAm-tävling torsdagen den 23 maj där deltagarna (tre per lag) får spela tillsammans med någon av våra duktiga golftjejer i en trevlig tävling. Frukost, lunch och fint prisbord ingår. Vi har fortfarande några platser kvar så, vid intresse, kontakta kansliet på 040-485690 eller maila kansli@tegelberga.se för mer information. Information och anmälningsblankett. SGT:s sida om Tegelberga Open