Golfpaket

Ställplatser för husbil/husvagn

12 st ställplatser med el  är belägna vid infarten till vår parkeringsplats. I vårt klubbhus finns omklädningsrum med dusch och toaletter. Öppettider hittar ni här.
Möjligheter till dricksvattenpåfyllning finns i nära anslutning till ställplatserna.
Pris för uppställning husbil/husvagn: 150kr /natt inklusive el.
Elskåpen är normalt låsta. Vid förväntad sen ankomst (efter kl 16), vänligen kontakta kansliet på 040-485690 under våra öppettider för information om hur ni får tillgång till nyckel.

Kontakta gärna vår restaurang på 0768-634 389 om ni har önskemål om förtäring under er vistelse!

Boende/golfpaket hos våra samarbetspartners

Vi erbjuder även olika övernattningspaket i samarbete med kringliggande hotell och gästgiveri, bra boende i kombination med riktigt trevlig golf! Se nedan respektive hotell för kontaktuppgifter och uppdaterad prisinformation.

Charlottenberg

Ett eget hus samt Annex med uteplats och balkonger med plats för upp till 14 personer.

Charlottenberg ligger 4 minuter från Tegelberga Golfklubb.
Charlottenberg har anor långt tillbaka i tiden och i 1856 föddes Victoria Benedictsson (skrev böcker under pseudonymet Ernest Ahlgren) här. Nu är gården moderniserad och det gamla Brygghuset är ombyggt till gästhus. Här finner du fullt utrustat kök, vardagsrum, 2 badrum, 3 dubbelrum och 4-6 enkelrum.

Bredvid Brygghuset ligger Annexet, med badrum, dubbelsängar, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Soffan i Annexet är en bäddsoffa/dubbelsäng. I trädgården finns möjlighet  att grilla och en terrass med loungemöbler. Här finns stora TV skärmar där du kan kolla dina golfrundar om du har spelat in video. Vill ni slappa av med film, finns Apple-TV och fiber är installerat.

Charlottenberg är perfekt om ni vill kunna laga er egen mat och ha tillgång till mer än ett hotellrum och/eller är en större grupp som ska njuta av golf i Skåne.

För mer information och bokning klicka här>>

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Passa på att kombinera en härlig dag på banan med att sova ut i sköna hotellsängar!
Mitt i centrala Trelleborg hittar vi Clarion Collection Hotel Magasinet, ett häftigt hotell i ett gammalt sädesmagasin från 1904.
Det mysiga hotellet erbjuder 58 ljusa och fina rum och närhet till Trelleborgs centrum som är full med mysiga butiker, caféer och restauranger.
På kvällen kan du bara slappna av och njuta av vår kvällsmat som ingår, och självklart även en god frukost morgonen efter.

För mer information och bokning klicka här>>

Hotell Dannegården

Välkommen till Hotell Dannegården – en anrik skeppsredarvilla från 1910. Idag en restaurang & hotell i hemtrevlig miljö med fokus på hemlagad mat & bästa service. På hotellet sover ni gott i bästa DUX-sängar för högsta möjliga komfort. På morgonen startar ni dagen med en stor frukostbuffé. Njut av den goda hemlagade maten av säsongsrelaterade produkter med noga utvalda dryckesalternativ. Konferera i en av våra 4 konferenslokaler, där erbjuder vi allt ni behöver för ett lyckat möte. Här på sydkusten erbjuder vi tillsammans med golfbanorna den perfekta golfweekenden.

Minnesberg Bed & Breakfast

Minnesberg Bed & Breakfast ligger endast 10 minuter från Tegelberga golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga dubbelrum med bekväma sängar, liten sittgrupp och tillgång till stora, moderna badrum. Möjligheter finns att förvara golfbagen på golfklubben.

Välkommen att boka via länken nedan – ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post för bokning.

Palm Tree Hotel Trelleborg

Nyrenoverade Palm Tree Hotell ligger i centrala Trelleborg. Smakfullt inredda rum med wifi, tv och andra bekvämligheter. Varje rum har helt nya och ljust kaklade badrum. Hotellet har lounge och konferensrum.

Här har ni nära till allt. Ett steg från hotellet och ni är ute på gågatan. Nära till mysiga butiker och stans restauranger.

För mer information och bokning klicka här>

Sturup Airport Hotell

Vi ligger ett par minuters promenad från Malmö airport. Hotellet har 68 rum med 110 bäddar. Samtliga rum har toalett, dusch, radio, fritt wi-fi, kabel-TV och ljudisolerade fönster. Hotellet har även restaurang och bar. Vi finns precis vid Malmö Airport.

Weinbergs Hotell

Weinbergs Hotell ger dig möjligheten till en unik vistelse på dina premisser. Knappt 15minuter (ca 11km) ifrån Tegelberga golfklubb hittar ni oss.

Hotellet är beläget i en skånelänga från 1859. Här bor du i ett av våra 12 unikt inredda rum, alla med sin helt egna personlighet. I Orangeriet hittar ni vår restaurang. Här välkomnas ni in i en avslappnad och hemtrevlig miljö där våra kockar skapar spännande rätter med fokus på närodlat. Vår ambition är att använda så mycket vi kan från våra odlingar på gården.

För erbjudanden gällande konferenspaket eller golfpaket så ta kontakt via vår hemsida.