Minnesberg Bed & Breakfast

Minnesberg Bed & Breakfast ligger endast 10 minuter från Tegelberga golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga dubbelrum med bekväma sängar, liten sittgrupp och tillgång till stora, moderna badrum. Möjligheter finns att förvara golfbagen på golfklubben.

Välkommen att boka via länken nedan – ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post för bokning.

Vi ordnar gärna middag på kvällen om du önskar det, och behöver då beställning senast två dagar i förväg.

Hotell Dannegården

Välkommen till Hotell Dannegården – en anrik skeppsredarvilla från 1910. Idag en restaurang & hotell i hemtrevlig miljö med fokus på hemlagad mat & bästa service. På hotellet sover ni gott i bästa DUX-sängar för högsta möjliga komfort. På morgonen startar ni dagen med en stor frukostbuffé. Njut av den goda hemlagade maten av säsongsrelaterade produkter med noga utvalda dryckesalternativ. Konferera i en av våra 4 konferenslokaler, där erbjuder vi allt ni behöver för ett lyckat möte. Här på sydkusten erbjuder vi tillsammans med golfbanorna den perfekta golfweekenden.

Sturup Airport Hotell

Vi ligger ett par minuters promenad från Malmö airport. Hotellet har 68 rum med 110 bäddar. Samtliga rum har toalett, dusch, radio, fritt wi-fi, kabel-TV och ljudisolerade fönster. Hotellet har även restaurang och bar. Vi finns precis vid Malmö Airport.

Anderslövs Gästgivaregård

Med anor från 1600-talet är detta ett äkta skånskt härbärge och ligger längs den besjungna Landsvägen, bara 5 km från Tegelberga GK.

Nötesjö Hotell & Spa

Nötesjö Hotell & Spa är beläget 15 km från Tegelberga Golfklubb. Hotellet har 20 individuellt inredda rum med Hästens kvalitetssängar. Restaurangen erbjuder vällagad och smakfull meny som med fördel avnjuts på glasverandan. Innan måltiden går det alldeles utmärkt att njuta av en härlig spaupplevelse i våra varma tunnor  under bar himmel, eller om bastun lockar mer. Vi pysslar om er med god dryck och charktallrik framför brasan i spaloungen och gör vårt yttersta för att ge er en smakfull helhetsupplevelse hos oss!

För mer information om golfpaket och bokning, klicka här >>