Minnesberg Bed & Breakfast

Minnesberg Bed & Breakfast ligger endast 10 minuter från Tegelberga golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga gästrum med bekväma sängar, fåtöljer och tillgång till stora, moderna badrum. Möjligheter finns att låna cykel för att ta sig till o från golfbanan. Golfbag kan förvaras på golfklubben.

Boka rum själv på länken nedan och ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig!

För mer information och bokning klicka här >>

Hotell Dannegården

Välkommen till Hotell Dannegården – en anrik skeppsredarvilla från 1910. Idag en restaurang & hotell i hemtrevlig miljö med fokus på hemlagad mat & bästa service. På hotellet sover ni gott i bästa DUX-sängar för högsta möjliga komfort. På morgonen startar ni dagen med en stor frukostbuffé. Njut av den goda hemlagade maten av säsongsrelaterade produkter med noga utvalda dryckesalternativ. Konferera i en av våra 4 konferenslokaler, där erbjuder vi allt ni behöver för ett lyckat möte. Här på sydkusten erbjuder vi tillsammans med golfbanorna den perfekta golfweekenden.

Sturup Airport Hotel

Vi ligger ett par minuters promenad från Malmö airport. Hotellet har 68 rum med 110 bäddar. Samtliga rum har toalett, dusch, radio, fritt wi-fi, kabel-TV och ljudisolerade fönster. Hotellet har även restaurang och bar. Vi finns precis vid Malmö Airport.

ANDERSLÖVS GÄSTGIVAREGÅRD

Med anor från 1600-talet är detta ett äkta skånskt härbärge och ligger längs den besjungna Landsvägen, bara 5 km från Tegelberga GK.