Krögare / arrendator till Tegelberga Golfkrog

Facilitetsmässigt för krögaren/arrendator:
Vi erbjuder er möjligheten att arrendera en fullt möblerad restaurang med en trevlig uteservering som har ett välutrustat kök. Det finns möjligheter till konferenser etc. på anläggningen. Tusentals golfspelare passerar klubben, men vi ser gärna att vår nya krögare också lockar många fler gäster än bara golfarna, till café, luncher och middagar. Det finns även möjligheter att servera julbord och gåsamiddagar etc.

Köket är ett fräscht, modernt öppet kök med öppenriktad säljyta ut emot restaurangen. Alla inventarier så som kylar, frys och stekbord med mera finns inom kökets väggar och mycket är uppdaterat. Matsalen består av möblerade 50-100 sittplatser fördelade mellan två delar och vi har soffgrupp runt vår eldstad i restaurangen. Det finns även en stor nymöblerad uteplats som är placerad med sol under större delen av dagen.

Det gångna året hade vi 33 000 registrerade starttider på vår 18-håls bana. Utöver dessa hade vi besökare på klubben i samband med kurser, lektioner, företagsevenemang och olika typer av gruppbokningar. Härtill skall även läggas de många spelande både medlemmar och gäster på 9-hålsbanan.

Vi förutsätter att ni har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet. Naturligtvis är ni som personer positiva, sociala och stresståliga. Vi värdesätter högt förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra gäster och medlemmar. Ni får gärna ha en anknytning till golfsporten och dess villkor.

För rätt personer erbjuder vi en fin möjlighet att driva restaurang i spännande miljö till mycket förmånliga villkor. Vi vill gärna lyssna på era egna idéer om hur man driver och utvecklar vår restaurang.

Kontakta oss på kansli@tegelberga.se/tobias.falck@tegelberga.se eller ring vår klubbchef Tobias Falck på 073-511 84 42 för mer information.