Extra-personal till Tegelberga Golfkrog

Tegelberga Golfklubb är en modern och utmanande anläggning med 27-hål och hög mysfaktor som sträcker sig genom böljande landskap genom vacker skånsk natur. Vår 18-hålsbana rankas idag genom ”leading courses” som den 10e bästa banan i Sverige vilket vi är mycket stolta över. Vi erbjuder även en fullängd 9-hålsbana som är fantastisk bra som dessutom är öppen för alla genom ”pay and play”.

Det händer mycket på klubben och vår mycket uppskattade restaurang ”Tegelberga golfkrog” söker nu extra-personal för höst/vinter med start omgående.

Vem trivs på Tegelberga Golfkrog:
Vi söker nu dig som gillar att jobba med service och du har sannolikt erfarenhet av arbete från restaurangbranschen. Kanske studerar du och som komplement vill arbete extra och dryga ut studentkassan.
Tillgång till bil underlättar mycket p.g.a. Tegelberga golfklubbs geografiska placering. Kollektivtrafiken från och till golfklubben är begränsad.

Vid intresse kontakta Tone Nilsson på 076-863 43 89
Läs mer om oss på www.tegelbergagk.se
Arbetsvillkor: Behovsanställning. Vi följer gällande kollektivavtal Lön och förmåner enligt överenskommelse
Start: Omgående