Tjejsatsning -21

Nu kickar vi igång Tegelbergas tjejsatsning!

TJEJSATSNING PÅ TEGELBERGA

Vi på Tegelberga har länge saknat en verksamhet på klubben som är riktad för tjejer. Dels ett D22 lag men också en plattform för tjejer att ses och träna på. Vi ser tyvärr en trend i att många tjejer i åldern 22-40 saknar likasinnade kompisar att spela golf med. Kanske har man spelat mycket golf förr, eller så har man skaffat familj och inte vetat hur man ska ta vid golfen igen eller nyligen tagit grönt kort me vet inte hur man ska komma vidare och saknar kompisar att göra det tillsammans med?

I år vill vi på Tegelberga skapa denna plattform för tjejer. Om du är sugen på att vara med oss för att träna och bli bättre eller bara vill träffa nya golfkompisar och ha roligt så hör av dig till Charlotta.p@hotmail.com och var med och påverka att fler unga tjejer ska få ta lite plats och synas!

Vi bygger en helt ny verksamhet för tjejer från 22år.

Vill du vara med i vårt sociala nätverk där vi ses för att träna och spela tillsammans men också vill utvecklas med möjlighet att tävla i D22? Kontakta charlotta.p@hotmail.com för att få mer info och/eller anmäla ditt intresse!

_____

Vill du träna med vårt serielag ser upplägget ut så här

D22-Elit

_____

Vill träna regelbundet i en öppen och social grupp? då är det hit du ska kika!

Tjejgruppen – 2021

_____

För frågor gällande träningsgrupperna maila Christoffer på cw@pgasweden.golf

(OBSERVERA ATT DU MÅSTE VARA MEDLEM I TEGELBERGA FÖR ATT FÅ TA DEL AV VÅR HÄRLIGA SATSNING)