Lägerdagar

Under ordinarie träningssäsong har vi valt att anordna lägerdagar oftare än bara under lov och skolledigt. Genom att ha lägerdagar oftare och kortare tid så kan fler barn och unga medverka på dem. Lägerdagarna ingår i den ordinarie juniorträningen och är kostnadsfri. Vi har låneutrustning man kan låna om man inte har egen i form av klubbor, bollar etc. Om man som junior vill testa på golf så är lägerdagarna ett perfekt tillfälle att göra detta.

Det är viktigt att ni gör det så att vi kan planera och ta hand om er på ett bra sätt.

Lägerdagarna är uppbyggda på lite olika sätt, beroende på när under året de är men består ofta av olika stationsövningar, cirkelträning, samarbetsövningar, spel på bana och lekfulla övningar samt lite småtävlingar. Lägerdagarna är uppdelade i två block,  det ena blocket har aktivitet 09.00 – 12.00  där de yngsta juniorerna huserar och även de som är på “prova på”. Det andra blocket har aktivitet 09.00 – 14.00 och är där de äldre huserar, de brukar ofta avsluta med att gå ut på Tegelberga 9 och spela. I lägerdagarna ingår även alltid lättare lunch och dricka, oftast grillar vi korv, hamburgare eller liknande till de aktiva.

Läger dagarna 2023 kommer lägerdagarna ligga på följande datum:

  • 2:a april
  • 7:e maj
  • 4:e juni
  • 2:a juli
  • 6:e augusti
  • 3:e september 

Prova på och andra aktiviteter

Prova på aktiviteter har vi som ni kunnat läsa längre upp på sidan när vi anordnar läger. Men vi anordnar även prova på aktiviteter under vissa lov när vädret tillåter det. De kan se väldigt olika ut beroende på när under året vi anordnar dem, på sportlovet är vi ute om vädret är bra, annars håller vi oss inne och kör simulatorgolf. Ni kan hålla er uppdaterade om när lovaktiviteter äger rum längre ner på sidan.

Förutom prova på aktiviteter kommer vi under 2023 införa “juniorhäng” där vi anordnar dagar på klubben där juniorerna kan hänga och göra lite roliga aktiviteter som att spela tv-spel, spela pingis, slå lite bollar och träna på sitt eget sätt och det är ungdomarna som får bestämma aktiviteterna.

Vi kommer också under året anordna egna aktiviteter för tjejer av mer social karaktär, kanske göra lite utflykter där man kan ta med sin kompis och tjejerna får bestämma aktiviteterna.

Missa inte att anmäla er till vårt 2 dagars läger under kristi himmelfärds helgen, info hittar ni till vänster.