Medlem Tegelberga GK

Banvärd 2024

Tegelberga GK kommer under 2024 att fortsätta tillhandahålla medlemmar och greenfee-gäster våra uppskattade banvärdar. Ambitionen är att ha banvärdar på plats under tävlingsfria lördagar och söndagar från april till september.

Du gör klubben en stor och mycket uppskattad insats genom ditt engagemang som banvärd.
Tillsammans med övrig personal är du klubbens ansikte utåt mot såväl medlemmar som gäster.

Rollen som banvärd kan sammanfattas i några enkla punkter:
• Du håller kontakten med receptionen och stämmer av aktuell startordning.
• Du fungerar som starter och förser spelarna med aktuell information om banan.
• Du kollar speltempot med jämna mellanrum och (med glimten i ögat) tipsar långsamma.
bollar med ett helt tomt hål framför sig eller mer, att det är läge för tempoökning eller att
släppa igenom.
• Du håller kontakt med spelarna och ”känner av” stämningen på banan. Fångar in eventuella
synpunkter och återrapporterar till receptionen.
• Du kollar av banans 2 toaletter och kompletterar med de förnödenheter som kan behövas.

Som banvärd är du på banan mellan 08.00 och 13.00. Vid t ex dåligt väder eller tom bana kan tiderna behöva justeras.
Rådgör med receptionen 040-48 56 90 eller Anna Ellerstedt 0705 10 04 40.

Receptionen har de verktyg du behöver som bil, bilskylt, väst, banvärdspärm och startlista klara i god tid till klockan 08.00.

Den dag du är banvärd bjuder klubben på förmiddagsfika med bulle samt lunch med lättdryck. Anmäl i restaurangen att du tjänstgör som banvärd.

I slutet av säsongen bjuds alla banvärdar in till en säsongsavslutning som vi kallar för
Kommittégolfen.

Skulle du få förhinder en dag du är bokad som banvärd så försök att byta tid med en annan banvärd. Om du inte lyckas byta så hör av dig till Anna.

Välkommen som banvärd – Din insats är viktig och mycket uppskattad!

/Medlemskommittén

Tjänstgöringslista banvärdar 2024