En4Skåne – fyra banor i ett medlemskap


En4Skåne är ett samarbete mellan fyra framgångsrika golfklubbar i sydvästra delen av Skåne – Tegelberga GK, Trelleborgs GK, Söderslätts GK och Vellinge GK. Som en4Skåne-medlem i någon av klubbarna får du spela fritt, inte bara på din egen klubb utan även på övriga klubbars 18-hålsbanor, dvs ytterligare på 54 hål helt utan begränsningar!
Vänligen observera att spelrätten endast gäller respektive klubbs 18-hålsbana, inte niohåls- och korthålsbanor.

Söderslätts GK

Välkommen till en etablerad golfklubb med en 18-håls anläggning som grundades 1990. Spela golf i en fantastisk skånsk lantmiljö på en lagom utmanande bana med hedkaraktär.

Tegelberga GK

Där landskapet böljar sig som mest och där rapsen växer som gulast ligger Tegelberga golfbana. En 18-hålsbana, ritad och konstruerad av Peter Chamberlain för att motsvara högt ställda krav. Dessutom en niohåls fullängds Pay&Play-bana av högsta klass!

Trelleborgs GK

Välkommen till en av Sveriges få riktiga sea-sidebanor och landets absolut sydligaste. Trelleborgs Golfbana är en sann naturupplevelse med rikt fågelliv och unik flora. Vi har också en av Skånes bästa golfshopar och en restaurang med havsutsikt och god mat.

Vellinge GK

Vellinge Golfklubb är en etablerad golfklubb med en 18-håls anläggning och hög trivselfaktor. Spela golf i ett öppet landskap på en lätt kuperad bana med inlandskaraktär som passar de flesta golfare.