Medlem Tegelberga GK

Golf godkänt som friskvård!

ÄNTLIGEN!

Högsta förvaltningsdomstolen har i en historisk dom kvalificerat golf som ”motion eller friskvård av enklare slag”. Därmed kan anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare använda det för i princip all form av golfspel och träning. Det bör dock påpekas att det är arbetsgivaren som beslutar om de godkänner golf (eller andra aktiviteter) som friskvårdsförmån och hur stort bidraget är (upp till 5000:-). Ett annat villkor är att all personal inom organisationen/företaget erbjuds förmånen, det vill säga möjligheten att spela eller lära sig spela golf.

Du kan använda det till det mesta inom golfen, såsom en stor del av din årsavgift, kurser, greenfee och rangekort. Undantagen är medlemsavgiftsdelen av din årsavgift (400:- för vanligt medlemskap hos oss) och tävlingsavgifter. Greenfee överstigande 1000:- och utrustning är också undantagna .

Din faktura (inklusive kontoutdrag från din bank) eller kassakvitto om du betalt via kassa är giltigt bevis.

Klicka HÄR för att läsa mer om att använda friskvårdsbidraget för golf.

MÖJLIGHETEN ATT UTNYTTJA FRISKVÅRDSBIDRAGET GÄLLER PÅ ALLA GOLFKLUBBAR. Vi på Tegelberga står väl rustade med bra erbjudanden, såväl till etablerade golfare som nybörjare. Du som är medlem kan exempelvis använda det till ett range-kort eller lektioner.  Medlemmar i andra klubbar har också möjligheten att använda bidraget till spelavgift på vår 9-håls bana. För nybörjare har vi ett speciellt erbjudande som inkluderar både gruppträning och spel på vår 9-håls fullängds Pay&Play-bana för 2595:-.

Våra öppettider och kontaktuppgifter finns angivna under TEGELBERGA GK/KONTAKTA OSS

VÄLKOMMEN!

Tegelberga Golfklubb