Nytt samarbete inför säsongen 2020!

Om samarbete mellan Tegelberga och Söderslätt

En4Skåne-samarbetet upphör vid utgången av 2019. I och med det presenterar Tegelberga GK och Söderslätts GK inför säsongen 2020 ett nytt samarbete. Fullvärdiga medlemmar på dessa två klubbar kommer även fortsättningsvis kunna spela utan extra avgifter på varandras 18-hålsbanor. Mer information finns att få via länkade dokument, se ”Länkar till mer information”.

Mer information kring detta, samt förtydliganden och nyheter kommer presenteras löpande under året. Då beslut om samtliga klubbens avgifter ej har tagits för säsongen 2020 presenteras nedan preliminär prislista för fullvärdigt medlemskap (som omfattas av samarbetet mellan Tegelberga GK och Söderslätts GK). För övriga medlemsformer och information hänvisar vi till medlemsavgifter, som i vanlig ordning kommer uppdateras mot slutet av säsongen.

Medlemskap Pris per helår
Fullvärdig medlem