Medlem Tegelberga GK

SYDPOOLEN 2022

Sydpoolen är ett samarbete mellan ett flertal klubbar i södra Sverige där vi erbjuder varandras medlemmar reducerad greenfee.

SENIOR: 25 % (minst) rabatt vid varje speltillfälle på aktuell speldags ordinarie greenfee (=dagens högsta greenfee). Gäst kan dock ej begära lägre pris än 300 kr. JUNIOR: fast pris 100 kr. Klubb med J deltar inte under juli månad. Klubb med H deltar inte under lör-, sön- och helgdag. Medlem som vardag betalar någon form av greenfee på hemmaklubben (”greenfeemedlem”) har ej rätt till spel till Sydpoolenrabatt. Medlem som helger betalar någon form av greenfee på hemmaklubben (”vardagsmedlem”) har ej rätt till Sydpoolenrabatt på helger. Medlem från klubb med J eller H har ej rätt till rabatt juli eller helg. Information om vilka klubbar som deltar i Sydpoolen 2022 hittar du HÄR.