Medlemskapsformer och årsavgifter 2020

Våra medlemskapsformer är utformade för att passa alla kategorier, såväl nybörjare som de som har varit eller är golfare idag. Detaljerad beskrivning och priser finns längre ner på sidan.

• Är du helt ny inom golfen är vårt Nybörjarmedlemskap, en idealisk lösning som ger dig både lektioner och medlemskap på vår Niohålsbana till ett mycket förmånligt pris. Du kan läsa mer om vad golfen har att erbjuda dig HÄR.
  • För dig som redan spelar eller har spelat golf kan vi erbjuda ett antal olika medlemskapsformer. Tänker du inte spela så frekvent är kanske ett medlemskap på vår Niohålsbana ett alternativ. Eller så löser du ett Tegelbergamedlemskap som berättigar till spel på hela vår 27-hålsanläggning.
  • Slutligen får du fullvärdig medlem i Tegelberga GK även spela fritt på Söderslätts 18-hålsbana helt utan begränsningar!

Det finns även Prova-på medlemskap,  vardagsmedlemskap och familjemedlemskap inom vissa av medlemskategorierna, se nedan för mer information.

Välkommen att fylla i vår medlemsansökan här på webben!

Använder du blanketten (pdf) så skriver du ut, fyller i och skicka den till oss via mail (kansli@tegelberga.se) eller post till Tegelberga Golfklubb, Tegelbergavägen 71-14, 231 96 Trelleborg. Du kan såklart även lämna den direkt till receptionen.

Om du har möjlighet att via din arbetsgivare utnyttja Friskvårdsbidraget kan detta användas för att finansiera en stor del av din årsavgift. Ta ett snack med din arbetsgivare!

Vid frågor, kontakta oss på mail eller telefon 040-485690!

Fullvärdig medlem

Denna medlemsform på Tegelberga GK berättigar till fritt spel på våra 27 hål samt 18-hålsbanan hos vår samarbetsklubb Söderslätts GK

• ”Senior vardag” gäller bara vardagar, övriga former är fullvärdiga.
  • Familjemedlemsskap gäller familj med hemmavarande barn upp till 21 år
  • Juniorer upp till 12 år inkluderar avgifter för träning och av klubben annordnade läger. Övriga juniormedlemskap inkluderar ej detta. Läs mer om erbjudanden och paket för juniorer här.
Senior (31 år –>)6 800 kr
Senior vardag (31 år –>)5 800 kr
Senior yngre (22 – 30 år)3 500 kr
Junior äldre (18 – 21 år)2 000 kr
Junior yngre (13 – 17 år)1 700 kr
Junior (<12 år)2 000 kr
Familjemedlemskap14 800 kr

Tegelbergamedlemskap

Denna medlemsform berättigar till spel på Tegelbergas samtliga 27 hål.

• ”Senior vardag” berättigar enbart till spel på vardagar.
  • Prova-på-medlemskap kan lösas av dig som inte tidigare varit medlem i Tegelberga Golfklubb
  • Juniorer (≤21år) löser fullvärdigt medlemskap, se ovan.
Senior (31 år –>)6 000 kr
Senior vardag 31 år –>)4 900 kr
Prova-på-medlemskap4 700 kr
Yngre senior (22 – 30 år)3 000 kr

Medlemskap Niohålsbanan

Berättigar till fritt spel på  Niohålsbanan (19-27). Denna medlemsform ger även 50% rabatt på greenfee på 18-hålsbanan.

• Familjemedlemsskap gäller familj med hemmavarande barn upp till 21 år
Senior (31 år–>)3 700 kr
Prova-på-medlemsskap2 600 kr
Senior yngre (22 – 30 år)2 100 kr
Junior (13 – 21 år)1 350 kr
Junior (<12 år)400 kr
Familjemedlemskap8 000 kr

Nybörjarmedlemskap

Innehåller grupplektionspaket + spelrätt på 9-hålsbanan (19-27). Klicka här för att läsa mer om träningserbjudandet

Alla 1.995 kr

Greenfeemedlemskap

Greenfeemedlem erhåller:

• En personlig greenfeecheck, som hämtas i receptionen.
  • 50 kr rabatt på Gamla banan
  • 20 kr rabatt på Niohålsbanan
Alla995 kr

Passivt medlemskap

Passiva medlemmar

Alla500 kr

Ändring av medlemskapstyp:
Har Du som medlem i klubben önskemål om att ändra medlemskapstyp eller begära utträde ur klubben så skall detta göras senast den 31 oktober innevarande år, om inte så fortlöper det ett år till.

För mer information kontakta kansliet på kansli@tegelberga.se eller telefon 040-485690