Chamberlains klubba by Ping

? Chamberlains klubba by Ping ?

Nu är den officiellt invigd – Tegelbergas tävlingssäsong anno 2019.

Vi öppnar starkt och kommer att gå i mål med Mårten Gås och en tävlingssäsong som kommer att leva kvar i mannaminne långt in på 20-talet, med suveräna prisbord signerade vår tävlingsgeneral Stefan Ekelund ?.

Lördagens premiärtävling, en tvåmanna-scramble, bar även en annan signatur. Vinnarna får sina namn ingraverade på statyetten Chamberlains klubba som skänktes till klubben vid invigningen av den ursprungliga 18-hålsbanan 1990.
Peter Chamberlain heter mannen bakom såväl gåvan som arkitekturen av banan, för övrigt den första av de mer än 40 golfbanor han designat i sin karriär.

Tävlingen, med en suverän hybrid från Ping på prisbordet och regnet som trogen följeslagare, vann Daniel Linde och Jakob Stenberg från Hinton resp Vellinge på imponerande 12 under par (59). Tror tusan man är glad över den prestationen!

De var tätt följda, och nu pratar vi små marginaler, av Fredrik Hansson och Jonathan Werelius Tegelberga/Bokskogen på andra plats och Jonas Högberg och Sebastian Nilsson Tegelberga/Trelleborg på tredje plats. I Jonas famn vilar ljuvliga dottern tryggt, en blivande junior måhända.

Grattis och varmt välkomna tillbaka den 11 maj då en övernattning för två på lyxiga Ronneby Brunn Hotell med tillhörande greenfee, står på spel ???‍♂️