Tegelberga Open ProAm

Idag inleddes Tegelberga Open by Trelleborgs kommun med en ProAm-tävling med 24 startande lag. Lite kyligt på morgonen men sedan kom värmen till allas glädje.

Vi fick mycket beröm för vår fina bana, speciellt greenerna som håller mycket hög kvalitet och våra greenkeepers fick under prisutdelningen en lång och varm applåd för sitt fantastiska arbete!

Efter en utsökt lunch i det fullsatta klubbhuset blev det prisutdelning. Vinnare i lagtävlingen blev Team Golfsimulatorn i Trelleborg bestående av Viva Schlasberg, Daniel Bengtsson, Gustav Björk och Fredrik Seeger. Andraplatsen belades av Team Elon i Lund och trea blev Team Greenkeeper.
”Birdieligan” delades av tre tjejer med 5 birdies: Johanna Björk, Mimmi Bergman och Isabella Ramsay.
Längsta drive (hål 16): Isabella Ramsay.
Närmast fairwaymitt på hål 16 (”Linus på linjen”): Mikael Jensen.
Slutligen, närmast hål på hål 12 var Gustav Björk (3,73 m) samt, på hål 5, Mattias Ahlberg (77 cm!) som dessutom är barnbarn till Håkan Hermodsson, initiativtagaren till Tegelberga GK för mer än 30 år sedan!! Mathias (på palmbilden) vann tre övernattningar och två greenfees på Lumine Golfklubb i Spanien!
Grattis alla pristagare!