Resultat Junior höst tour på Tegelberga GK

Söndagen den 2 september gick startskottet för Junior Höst Tour 2018 med första deltävlingen på Tegelberga. Vädret var perfekt för golf, runt 20 grader med enstaka moln på en för övrigt klarblå himmel och endast en lätt bris som inte ställde till det för våra unga golfare. Något som visade sig som riktigt bra resultat.
I A-klassen segrade Fabian Holmqvist från Malmö Burlöv GK med 66 slag netto, 5 under par, tätt följt av Jonathan Werelius Tegelberga GK på andra plats med 69 slag och Jonathan Ericsson från Ljunghusen med 71 slag på tredjeplats.
B-klassen vanns av Erik Malmgren Söderslätts GK, som gick runt på 68 slag, på andra plats kom William Tauson från Ljunghusen GK med 69 slag och på tredjeplats Wilhelm Knutsson från Tegelberga GK med 70 slag.
Mycket bra resultat! Grattis killar!
Lycka till alla som deltog (58 st) på den fortsatta resan i Höst Touren!
Nästa deltävling genomförs på Lunds Akademiska den 16 september och än finns det platser kvar om du vill hänga på Touren.
Juniorernas Höst Tour är ett samarbete mellan Abbekås GK, Barsebäck GK, Sjöbo GK, Tegelberga GK, Trelleborgs GK, Söderslätts GK, Ljunghusen GK, Vellinge GK, Flommens GK, Lunds Akademiska GK, Bokskogens GK, Malmö Burlöv GK samt Bedinge GK.
Sex deltävlingar spelas med final på Malmö/burlöv golfklubb söndagen den 21 oktober. I varje deltävling räknar spelarna de fyra bästa placeringarna med 15 poäng till ettan, 14 till tvåan o.s.v. Den spelare som har den bästa placeringspoängen blir till slut segraren i JH Touren 2018.
Alla deltagare får dessutom 1 poäng per tävling, en s k flitpoäng.
Bästa klubb koras också efter samtliga sex deltävlingar.