Juniorernas hösttour

Juniorernas Hösttour Söndagen den 21 oktober spelades finalen i Juniorernas Hösttour och de tre killar vi hade med placerade sig mycket bra! Totalt spelades 6 deltävlingar och Tegelberga GK inledde touren som därefter fortsatte på Lunds Akademiska GK, Trelleborg GK, Sjöbo GK, Barsebäck Golf & Country Club och slutligen finalen på Malmö Burlöv GK. Touren är ett samarbete mellan dessa klubbar samt Abbekås GK, Söderslätts GK, Ljunghusen GK, Vellinge GK, Flommens GK, Bokskogens GK och Bedinge GK. Många juniorer m a o som får spela tillsammans och lära känna varandra och nya banor. När finalen var avgjord och totalresultatet för samtliga deltävlingar var klart kunde vi glädjas åt att våra killar i B-klassen la beslag på andraplatsen, Wilhelm Knutsson, tredjeplatsen, Anton Eriksson och fjärdeplatsen, Vincent Knutsson. Grattis killar och lycka till på Vårtouren!!!!