Kommittégolf 2018

KOMMITTÉGOLF 13 oktober Det arbete som utförs av medlemmarna i klubbens kommittéer är ovärderligt för oss och utan er insats hade vi inte fått så mycket beröm som vi får och som gör oss så stolta. Som ett tack för allt under säsongen bjöd vi in kommittéerna till en lördag som började med kaffe och Tones underbara kanelbullar, fortsatte med en lagtävling och avslutades med Arnes superba middag och prisutdelning till de vinnande lagen. En mycket lyckad dag där vi umgicks över golf och mat, en perfekt kombination om än inte samtidigt.
Varmt välkomna tillbaka 2019 Och vilka vann då tävlingen? De lyckliga vinnarna var som följer: Första plats, 129 slag Fredrik Johansson Katarina Hjort Morten Rank
Andra plats, 131 slag Christel Petterson Sven-Ingvar Nilsson Mats Jennby Mikael Bäckström Tredje plats, 141 slag Susanne Andersson Jonathan Werelius Anders Frölander Jan Bolander Stort grattis till er alla!!