Lydinge Cup 3 x Sex Resultat

Lydinge Resort väntar på vinnarna

Lydinge Cup 3 x Sex avgjordes igår lördag den 29 juni i strålande solsken med strålande golfare, en perfekt kombination för en mycket lyckad tävling!

Tävlingsformen bjöd på variation, på hål 1-6 spelades bästboll, hål 7-12 greensome och på de sista sex hålen foursome. De som bäst tacklade den spelformen och fick gå hem med varsitt golfpaket på exklusiva Lydinge Resort visade sig vara far och son, Björn och Mathias Ahlberg (för övrigt barnbarn till Christina och Håkan Hermodsson, Tegelberga GK:s grundare) på 66 slag. Grattis, ni får med all säkerhet en härlig vistelse på Lydinge!

På andra plats hittar vi paret Lena Nilsson och Gustaf Hortén, på tredje plats Gunilla Brorsson och Göran Bengtsson och på fjärde plats Lena och Sven Eriksson. Stort grattis

Slutligen lämnar jag, som traditionen kräver, över ordet till fadern, Björn, i vinnarparet Ahlberg/Ahlberg: ”Väldigt rolig tävlingsform, 1a gången jag spelat den. Banan börjar bli hård men fortfarande bra, greenerna bäst i Sverige (?) och Söderslättarna vi spelade med öste beröm och var väldigt trevliga och roliga att spela med, bra golf i bollen.” De orden tackar vi för Björn!

Tack till alla som deltog och gjorde dagen så lyckad och varmt välkomna tillbaka 2020 ?