Möt vår nya krögare

Jörgen, som har en genuin bakgrund från restaurangbranschen och utbildning inom det traditionella köket, kommer driva restaurangen på Tegelberga Golfklubb tillsammans med sin fru och familj. Tidigare har Jörgen framgångsrikt drivit egna restauranger och senast i Anderslöv där ca 200 lunchgäster serverades dagligen. Han har även ett antal års erfarenhet som köksmästare inom Malmö Stad som servar Malmös seniorboenden.

Goosebumps at Tegelberga Bistro kommer öppna under vecka 12 för lätta snacks (korv och smörgåsar) och från vecka 14 öppnas restaurangen. Och som ljuv musik för en golfares öron är Jörgens motto att erbjuda ”Great food with greens included”.

Ambitionsnivån är hög hos vår nya krögare. Utöver matiga mackor eller varmkorv för golfare på väg mot 12é tee, så kommer Goosebumps@Tegelberga Bistro erbjuda allt ifrån fika och lunchmenyer till fine dining där även drycken är noga utvald för att skapa perfekt harmoni. Oavsett vad du väljer, så kommer maten tillagas och serveras med kärlek. Jörgens ambition för Goosebumps@Tegelberga är hög.
Han säger själv: ”Jag ser fram emot att få jobba med fine dining igen. Jag vill ge klubbmedlemmar och gäster utmärkt mat till rimligt pris. Min ambition är att sätta Goosebumps@Tegelberga Bistro med Tegelberga Golfklubb på den kulinariska kartan.”

Jörgen har redan anställt personal inför säsongsstarten där tillskotten bl.a. innebär medarbetare som serverat på självaste Nobelmiddagen. Jörgen har även idén att bjuda in några av Skånes främsta kockar att laga mat på klubben flera kvällar om året.

Låt oss varmt välkomna Jörgen och hans familj till Tegelberga och önska dem all lycka till hos oss – och så klart så vill vi slå ett slag för att vi alla väljer att äta oss mätta hos Goosebumps@Tegelberga.