Nyhetsbrev 3 2019

Tegelberganytt 3/2019

Idag, den 24/3, känns det att golfsäsongen är på gång! Bra väder och full aktivitet både på banan, i reception, shop och restaurang hela helgen. Härligt!
Längre ner i Nyhetsbrevet hittar du dessutom ett mycket attraktivt erbjudande från en av våra samarbetspartners, Ronneby Brunn, där du kan förgylla säsongsstarten genom att kombinera golf med spa och god mat till ett förmånligt pris! Men sno dig, erbjudandet gäller bara fram till den 31/3!

TÄVLINGSKOMMITTÉN
Tävlingssäsongen inleds med Vårslaget den 13 april, en juniortävling med två hcp-klasser i samarbete mellan 12 skånska klubbar, öppen för alla juniorer.

Årets första klubbtävling, Chamberlains Klubba by Ping, går av stapeln den 27 april. Det är en tvåmannascramble med jättefint prisbord. 30 par är redan anmälda, max antal deltagande par är 48.

Nästa tävling på tur är Slaget om Ronneby Brunn den 11 maj, en singeltävling i två klasser med fina priser. Förstapriset i respektive klass är en vistelse för två personer på Ronneby Brunn, inkluderande övernattning och greenfee?!

Glöm inte att du måste ha Exakt Tävlingshandicap när du deltar i Tegelbergas tävlingar (läs mer HÄR) annars får du inte ta emot pris om du skulle placera dig. Du kan se om du har ETH på din inloggningssida på Min Golf (se bild nedan):

Förberedelserna inför årets stora tävling, andra omgången på svenska proffstouren för damer som ni ser i vinjettbilden ovan fortgår enligt plan. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar i ProAm-tävlingen som spelas den 23/5, information och anmälan finns HÄR.
Slutligen, glöm inte att Onsdagsgolfen och Torsdagsrundan drar igång i april!

DAMKOMMITTÉN
Information om vår verksamhet finns nu på vår hemsida, du hittar den HÄR.
Vi kommer att ha en Vårträff 25/4 kl 18.00 där vi informerar om årets verksamhet, detta i samband med att vi äter god mat från restaurangen. Vi ser gärna att så många damer som möjligt anmäler sig till detta. Anmälan göres på Min Golf eller till kansliet (kansli@tegelberga.se, 040-485690).

MEDLEMSKOMMITTÉN
Regelkvällarna som avhölls i början av mars samlade ca 150 personer. Intresset var stort och det ställdes många frågor som Iréne och Gun fick svara på. Det tar nog ett tag innan allt nytt sjunkit in, även om syftet med regeländringarna är att förenkla och snabba på spelet.

NYTT HANDICAPSYSTEM 2020!
Från och med nästa år går sex stora olika handicapsystem i världen samman och skapar ett nytt världshandicapsystem. Inga regler är utgivna ännu men klart är att golfarens handicap utgörs av genomsnittet av de 8 bästa av de 20 senast registrerade handicapronderna. Det är därför viktigt att du redan nu lägger manken till och registrerar dina ronder så att underlaget för ditt hcp blir så bra som möjligt. Du kan läsa mer om det nya hcp-systemet HÄR.

FÖRBÄTTRAD FUNKTIONALITET I GOLFTERMINALEN
En omfattande programuppdatering har gjort golfterminalen i entrén betydligt mer användarvänlig. Det är enklare att logga in och lättare att förstå hur man klickar sig vidare. Det finns också en ny Tävlingsmodul med kommande tävlingar listade och möjlighet att anmäla sig direkt på plats.
Det går nu även att ”printa ut” scorekort till Niohålsbanan.
Det är fortfarande en del strul med att logga in med sitt gamla medlemskort, så vi rekommenderar er att memorera ert lösenord. Det är väldigt enkelt att ändra sitt lösenord till ett enklare på Min Golf. Ett litet tips: undvik stora bokstäver.
Slutligen ber vi dig att alltid ankomstregistrera dig i receptionen eller, när denna är stängd, i terminalen eller i din mobilapp (t.ex OnTag).

BANKOMMITTÉN
Greenerna är nyklippta och vältade och får mycket beröm. Dock är banan blöt på sina ställen så golfbilsförbud råder tills vidare. Kontakta receptionen för besked om när vi släpper förbudet!
Ni som följer oss på Facebook har väl redan observerat att Tisdagsgänget drog igång med sitt arbete på allvar i tisdags. Nio personer rensade dammkanter, samlade upp mulllvadshögar, lagade körskador på banan samt städade diverse utrymmen i klubbhuset. Vi har trevligt vid våra sammankomster och det är en härlig känsla att bidra med att lyfta vår klubb till en ännu högre nivå! Vi ses på tisdag kl 9 igen. Är du intresserad av att vara med i gemenskapen, skicka ett mail till tisdagsganget@tegelberga.se.


INFORMATION FRÅN VÅR PRO

  • 30 Mars har vi Grand Opening i shopen med hyllorna fyllda med årets nyheter! Ett måste för att starta säsongen på rätt köl!
  • Träningsuppläggen för respektive Kategorilag finns HÄR. Kontaktperson och kapten för respektive lag som ni kontaktar för att delta finns HÄR.
  • Säsongsträning för medlemmar och bekanta startar om ungefär en vecka. Det finns fortfarande platser kvar, kanske för just dig! HÄR hittar ni de olika grupperna att välja på.
  • Juniorträningar – Nu är snart grupperna utformade för årets unga talanger! Träningen börjar söndagen den 31/3 och pågår i stort sett varje vecka fram till höststarten. Datum/kostnad/innehåll hittar ni HÄR.

MISSA INTE DETTA ERBJUDANDE – BOKA INNAN 31 MARS!!!
KOMBINERA ÅRETS FÖRSTA GOLFRESA MED SPA PÅ RONNEBY BRUNN! – Nu har vi laddat våra populäraste paket med hela 25% rabatt!

Med de regniga och kyliga veckorna bakom oss närmar sig nu våren med stormsteg. Solen har letat sig fram till Blekinges trädgård. Därför har vi laddat upp våra populäraste paket med hela 25% rabatt. Med endast en rejäl drive från hotellets reception ligger närmaste golfbana och flera andra på lagom avstånd på Sveriges Golfkust. Avsluta sedan din dag med en avkoppling på Ronneby Brunn.

Boka din aprilvistelse innan den 31/3 och få 25% rabatt på vårt populära spapaket NJUTA!
Missa inte detta fantastiska erbjudande! Möt våren med spa, en härlig 3-rätters meny, en promenad i Brunnsparken och en stor frukostbuffé med något för alla.
I poolhuset finns ångbastu, torrbastu, bubbelpool samt en varmvattenspool. I vår spaträdgård kan du njuta av varma bad under bar himmel.
Erbjudandet är bokningsbart till och med den 31/3 med ankomst i april.

SPA NJUTA
I paketet ingår allt detta:
– Logi en natt med del i dubbelrum
– Frukostbuffé
– 3-rätters middag
– Fri entré till spa
– Träningspass
– Badrock & tofflor att låna
Fr. 920:- /person. Klicka HÄR för att komma till erbjudandet!

SKÖNA VARDAG
– Logi två nätter med del i dubbelrum
– Två frukostbuffé
– Två 3-rätters middag
– Fri entré till Spa
– Badrock och tofflor att låna
– Fri parkering
Fr. 1495:-/person. Klicka HÄR för att komma till erbjudandet!