Nyhetsbrev juli 2018

Det är onsdag morgon och ett stilla duggregn faller, dock alldeles för litet för att ge växtligheten en chans att återhämta sig. Prognoserna framöver inger inte heller något större hopp om någon välbehövliga ”rotblöta” som så väl hade behövts. Tyvärr drabbar ju torkan många andra delar av samhället oerhört mycket hårdare än oss golfare som trots all kan fortsätta att utöva vår hobby, även om banorna är snustorra.

Här följer lite nyheter om aktiviteterna på klubben den närmaste tiden

VÄLKOMMEN PÅ GRILLKVÄLL LÖRDAGEN DEN 28/7
Den 28 juli anordnar vi en grillkväll med levande musik på Tegelberga med start kl 18. Kostnad för grillbuffé och musik: 250:-. Anmälan göres direkt på krogen eller via sms till 0768634389. Glöm inte att uppge ditt namn! Vi ser gärna att du anmäler dig snarast för att underlätta vår planering!
Hälsningar Tone & Arne

GOLFVECKAN I ANTÅGANDE!
Idag om två veckor inleds Tegelbergas Golfvecka med många trevliga tävlingar under fem dagar.
Anmälan göres på golf.se
Onsdag 1/8: CHRISTOFFERS TÄVLING
Singeltävling, två lika stora klasser, poängbogey, första start 8:00.
Kul, annorlunda och alltid lika populär tävling! Vår pro Christoffer låter fantasin flöda och ”sätter upp” banan på sitt eget annorlunda sätt. Var beredd på överraskningar! Startavgift 100:-. Max antal deltagare 60 per klass.
Torsdag 2/8: ENDAST TRE KLUBBOR
Greensome, slaggolf, en klass, första start 09:00.
Välj ut dina tre favoritklubbor ur bagen, damma av din gamla bärbag och gå ut och ha kul med din spelkompis! Tre klubbor per person gäller. Startavgift 100:-/person. Max antal lag: 60
Fredag 3/8: BEIJERSLAGET
4-manna Texas Scramble (fyra utslag per person), slaggolf med shotgunstart. Två separata tävlingar med max 28 lag per tävling. Obs! Max rondtid 5 timmar.Ett lag får bara delta i en av tävlingarna. Startavgift 100:-/person
Tävling 1: Beijerslaget Early Birds: start 08:00
Tävling 2: Beijerslaget Late Bloomers: start 13:30
Var ute i god tid för att underlätta för receptionen då alla lag kommer och ska betala ”samtidigt”. Se gärna till att en person betalar för alla fyra i laget!
Lördag 4/8: TEGELBERGAS GOLFRESTAURANG
Foursome, slaggolf, shotgunstart 09:30. Frukostbuffé serveras från 07:30 och lunchbuffé efter avslutad runda. Kostnad 200:-/person inklusive mat och startavgift. Max antal lag: 54
Söndag 5/8: GOLFVECKANS SINGELTÄVLING
Singeltävling i två lika stora klasser. A-klass: slagtävling, B-klass: slaggolf. Första start 09:00. Startavgift 100:-/person. Max antal deltagare: 60 per klass.

MEDLEMSKOMMITTÉN – DELTA I NAMNTÄVLINGEN!
Vi har länge funderat på att ge våra banor nya namn istället för Gamla Banan och Pay&Play Niohålsbanan. Nu ber vi Er, kära medlemmar, att ställa Er kreativitet till klubbens förfogande och delta i en namntävling! Vi hoppas såklart på många förslag.
Vinnande förslag för respektive bana belönas med en festmåltid i klubbens restaurang. Klubbens styrelse utgör tävlingens jury.
Era förslag skickas till <medlem@tegelberga.se> eller lämnas till receptionen.
Lycka till!

TEGELBERGA GOLFKROGS MATSEDAL VECKA 29