Seniorfemkampen på Tegelberga

Seniorfemkampen är en tävling mellan seniorerna på en4Skåneklubbarna, instiftad för att öka det sociala utbytet och gemenskapen mellan klubbarna. 10 damer och 10 herrar från varje klubb har mötts fyra gånger under 2017/2018 för att under lättsamma former tävla om ett fint vandringspris, skänkt av den världsberömde träskulptören Alf Skaneby.
Fint väder, om än lite blåsigt, bidrog till god stämning bland deltagarna. Det var ”smockfullt” i och kring klubbhuset vid samlingen kl 9!
Efter en god lunch blev det prisutdelning. Lag Trelleborg stod som segrare och en stolt Kjell-Åke Måryd övertog vand
ringspriset från Christer Nilsson från Vellinge som motvilligt lämnade det ifrån sig!
Bästa dam blev Kirsten Lundquist från Vellinge GK och bäste herre Jan-Erik Kull, Tegelberga GK.

Tack till Tina och Fredrik för er hjälp i kansliet, Tone & Arne för god mat och inte minst till alla deltagare!