Slaget om Ronneby Brunn-Resultat

Slaget om Ronneby Brunn Hotell utkämpades den 7 juli anno 2018 på Tegelberga GK.
När krutröken lagt sig kunde erövrarna av det åtråvärda priset, övernattning för två med greenfee därtill, utses!
I A-klassen vann Bengt Håkansson Trelleborgs GK med 69 slag netto och i B-klassen vår Lena Eriksson med suveräna 62 slag netto! Vi önskar er en härlig vistelse på Ronneby Brunnshotell och tackar Bo Rolf för att han fick till det samarbetet! Bo som för övrigt tog tredje priset i A-klassen, på andra plats kom Jonas Högberg också Tegelberga.
I B-klassen tog Johan Strandqvist Tegelberga GK hem andrapriset och tredjepriset gick till Alexander Josefsson Söderslätts GK.
Grattis och välkomna till vår golfvecka den första veckan i augusti då ni kan tävla 5 dagar i rad om orken och viljan finns, info om veckan kommer inom kort här på hemsidan… fina priser finns även då i skattkistan.

Här ser ni pristagarna i A-klassen

Här ser ni pristagarna i B-klassen