Resultat Slaget om Ronneby Brunn

Slaget om Ronneby Brunn Hotell utkämpades lördagen den 11 maj anno 2019 på vår golfbana som vilar på historisk mark. När krutröken lagt sig kunde erövrarna ”hissa” den åtråvärda segerpokalen i moden tappning – en vistelse för två med övernattning på exklusiva Ronneby Brunn med tillhörande greenfee som kronan på verket 🌟

Jonathan Lave från Tegelberga segrade i A-klassen med ett mycket bra resultat, 67 slag, och B-klassen vanns av Erik Stigman från Söderslätts GK på suveräna 62 slag. Vi hoppas ni får fantastiska dagar på Ronneby Brunn och att ni skänker Stefan Ekelund och Bo Rolf en tacksamhetens tanke när ni avnjuter er delikata middag. Dessa herrar möjliggjorde nämligen att vi kunde ha ett så lyxigt förstapris 👌!
Fredrik Rosberg kunde gå hem med andrapriset i A-klassen och Jonas Högberg med tredjepriset. Båda hemmahörande på Tegelberga GK. I B-klassen tog Alexander Josefsson, Söderslätts GK, hem andrapriset och Seppo Luukkonen tredjepriset. Grattis säger vi till vinnarna och tack till alla som deltog denna vackra lördag i maj som gav en föraning om sommar ☀️.