Swedish Golf Tour dag 2

🏌🏻‍♀️ Tegelberga Open by Trelleborgs kommun, dag 2
Swedish Golf Tour

Dagens utmaning var inte blåsten som igår, utan den tuffa flaggplaceringen. Söndagens utmaning blir vädret med runt +10 och duggregn men spelar man golf på högsta nivån i Sverige som de här damerna gör, så är utmaningar till för att övervinnas så klä er varmt och kom ut och njut av spel i toppklass! Restaurangen erbjuder som vanligt en meny som kan värma frusna själar.

Inför sista dagen är Moa Folke Landeryds Golfklubb, i ensam ledning med 3 under par tätt följd av Linn Grant, Rya Golfklubb -2 och Emma Svensson Ringenäs Golf -1. Morgondagen ser m a o ut att bli riktigt spännande!

Idag hade vi också våra huvudsponsorer på plats och till de, Visit Trelleborg, TrelleborgsHem, Trelleborgs Energiförsäljning AB och Trelleborgs Hamn AB, vill vi rikta vårt varma tack för ert ovärderliga stöd till oss och tjejerna!