Tegelberganytt 01/2020

Så var det då dags för årets första nyhetsbrev. Säsongen är i antågande och aktivitetsnivån på klubben stiger. Vår banpersonal är i full färd med att förbereda utrustningen för den annalkande säsongen. Det milda vädret innebär att gräset växer så att greenerna behöver klippas varannan vecka. Även fairway hade behövt klippas men tyvärr är det ännu så länge för blött så det får vänta tills det torkat upp.
Även i kansliet jobbas det intensivt, det är mycket administrativt arbete som behövs för att det ska flyta friktionsfritt när det väl drar igång på allvar.

STOR UTFÖRSÄLJNING I SHOPEN!
Förberedelserna inför den nya säsongen pågår för fullt. För att få plats med allt nytt kommer det att vara stor utförsäljning i helgen!!

ERBJUDANDE FRÅN RESTAURANGEN!
Tone och Arne är redan i full gång med planeringen inför säsongsstarten som förhoppningsvis sker tisdagen den 3 mars. Inför detta har de följande kanonerbjudande som ni inte får missa!

MEDLEMSKOMMITTÉN
Som ni alla förmodligen redan känner till kommer ett nytt världsomfattande handicapsystem att införas i Sverige den 1 mars 2020. Du kan läsa allt om detta på Svenska Golfförbundets sida som du hittar HÄR.
Vi kommer att bjuda in er till informationsmöten där vi berättar mer och där ni kan ställa frågor. Mer information följer.

BANKOMMITTÉN
Vi fick in strax under 200 svar i enkätundersökningen om alternativa teeplaceringar på hål 14. 50% var positiva, 40% negativa och 10% tveksamma. Då vi för närvarande diskuterar införandet en 44-tee har vi därför beslutat att avvakta och inkludera en översyn av teeplaceringarna i samband med detta.

TEGELBERGA GK NOMINERAD
Vi har tidigare berättat om de fina omdömen om vår klubb som vi får från våra besökare. Det är därför med glädje vi ser att vi är en av de 10 svenska klubbar som av Golfhäftet nominerats till
Favourite Golf Course 2019 Awards
Vinnaren koras i slutet av januari, spännande!

KAMPANJ
Just nu får du Golfhäftet Plus utan extra kostnad vid köp av Golfhäftet 2020. Gäller t.o.m 1 mars. Köp det på klubben under våra öppettider (hittar du HÄR) eller kontakta oss via mail.

TEGELBERGA 18-HÅLSBANA FYLLER 30 ÅR!
Den 14 juli i år är det exakt 30 år sedan vår fina golfbana invigdes och förberedelser för denna högtidsdag har påbörjats. Det är förmodligen en del av er som varit med i klubben under lång tid som har bilder från olika tidsepoker, speciella händelser etc. Tag i så fall kontakt med kansliet! Vår tanke är att skapa ett levande bildspel som ska rulla på våra TV-skärmar i klubbhuset.

ANNONSKAMPANJ I LOKALBLADET
Kommande veckor kommer vi att ha annonser i Lokalbladet i Svedala, Trelleborg och ibland även Vellinge och södra delarna av Malmö i syfte att värva medlemmar. Lördag 25/1 syns vi i Trelleborg och Svedala med en Tegelbergaspecifik annons, nästa lördag i samtliga nämnda lokalblad med en gemensam annons med Söderslätt. Ytterligare annonser kommer längre fram. Håll ögonen öppna, det finns erbjudande till Dig som medlem också om du värvar en ny medlem!