Tegelberganytt 7/2019

HEJ ALLA TEGELBERGARE!
SM H30 som spelades på Tegelberga i helgen fick en spännande avslutning. Marcus Fredriksson Lif från Ombergs Golf Resort stod slutligen som segrare med 212 slag. Claes Nikell från Lyckorna GK lyckades nästan skaka fram ett särspel med ett nytt banrekord på 66 slag sista varvet men slutade ett slag efter. På delad tredjeplats kom Daniel Hansson från Chalmers GK och vår egen pro Christoffer Wahlgren på 210 slag.
Vi fick, liksom efter SGT tävlingen i maj, genomgående beröm för banans layout och skick, speciellt våra greener, bemötande av personal och funktionärer samt restaurangen med sin goda mat. Vi är ett bra team!

MÅNADENS GOLFBANA!
Nordic Golfers har i sitt nyhetsbrev för juli utsett Tegelberga till ”MÅNEDENS GOLFBANE” vilket gör oss stolta!
Vi får även mycket positiv feedback i den gästundersökning vi deltar i och ligger faktiskt i juli i topp bland de ca 100 klubbar som deltar! Trevligt att det hårda arbetet lönar sig!

TÄVLINGSKOMMITTÉN
Om knappt två veckor drar Golfveckan igång med många trevliga tävlingar. Anmäl dig snarast så att du inte missar chansen att vara med och slåss om fina prisbord och umgås under trevliga former!

GOLFVECKANS PROGRAM:
31/7: Wahlgrenslaget – singeltävling där Christoffer låter fantasin flöda och sätter upp banan på sitt eget lilla vis. Förbered dig på överraskningar!
1/8: Golfhäftet Trophy – greensome poängbogey. Shotgunstart. Stort prisbord, vinnarna får en plats i den stora finalen på Bro Hof!
2/8 fm: Early Birds Texas Scramble – Beijer Bygg. Shotgunstart.
Lunch ingår i startavgiften. Max rondtid 5 timmar.
2/8 em: Late Bloomers Texas Scramble – Beijer Bygg. Shotgunstart.
Lunch ingår i startavgiften. Max rondtid 5 timmar.
3/8: Golfkrogens foursome. Shotgunstart. Frukost och lunch ingår. Populär!
4/8: Cobra F9 Challenge – singeltävling i två klasser, sponsrad av Cobra.

RECEPTIONEN INFORMERAR
Det är för närvarande hög beläggning på våra banor. Det är mycket positivt för klubben men innebär att man måste vara ute i god tid när man ska göra en bokning. Belastningen på receptionen är också hög och vi ber er därför att i möjligaste mån boka starttid själv via mingolf.se samt även boka eventuell golfbil under BOKA ARTIKEL (visas när ni klickat på BOKA) istället för att ringa receptionen. Visas ingen bil är de redan uppbokade. Kontakta i så fall receptionen för mer information. Glöm inte att det går bra att redigera sin bokning i efterhand om du vill ha en golfbil.
Vi förbehåller oss även rätten att slå samman en- och tvåbollar till tre- och fyrbollar för att öka tillgängligheten av lediga tider under perioder med hög belastning..
I förra upplagan av Tegelberganytt berättade vi om den nya appen Min Golf Bokning där man enkelt kan göra sin bokning. Man kan även ankomstregistrera sig i denna när man kommer till klubben. Tyvärr går det ännu inte att boka golfbil men det kommer!
En annan förändring är den ökade tillströmningen av husbilar. Vi kommer därför att se över tillgången på platser samt den service vi erbjuder dessa gäster.

PLAYERS 1ST – MEDLEMSUNDERSÖKNINGEN
Vi har nu fått resultatet av första delen av medlemsundersökningen Players1st. Den är till stor hjälp för oss i den fortsatta utvecklingen av vår klubb. 35% av de medlemmar som fått den har svarat vilket motsvarar Sverigesnittet. Vi håller just på med att analysera resultatet och återkommer om detta längre fram. Redan nu kan vi dock säga att ni som svarat generellt gett väldigt positiva omdömen som placerar oss väldigt högt jämfört med andra klubbar i Sverige.
Som utlovat har vi med lottens hjälp utsett tre pristagare bland er som svarat:
Johanna Gudjonsdottir
Louise Croneman
Fredrik Bengtsson
Välkomna till receptionen för att avhämta ert pris!

VECKANS MATSEDEL
Fredag: Husets Pustaschnitzel
Lördag: Pannbiff med lök
Söndag: Fläskmedaljonger med kryddsmör och rödvinssky

VI PÅ TEGELBERGA GK ÖNSKAR ER EN FORTSATT TREVLIG SOMMAR!