Tegelberganytt 8 2019

Tegelberganytt 8/2019

GRILLKVÄLL PÅ TEGELBERGA
Den 30 augusti kl 18:30 är det grillkväll med levande musik! Det blir grillade köttbitar, korvar, goda sallader och olika såser mm. Kaffe och björnbärspaj ingår, dryck tillkommer. Pris: 250:-. Anmäl er direkt till krogen eller via sms på 0768-634389
Hjärtligt välkomna önskar Tone och Arne!

GOLFLEKTIONER TILL OSLAGBART PRIS
Under augusti månad får du 50% rabatt på golflektioner hos Alfred. Han är en duktig tränare (egen erfarenhet, red:s anm) som på ett pedagogiskt sätt och med enkla medel, råd och tips förbättrar ditt spel! Boka tid här: Alfred

LÄKARINTYG I SAMBAND MED HYRA AV GOLFBIL
De flesta klubbar erbjuder rabatt vid hyra av golfbil om medicinska skäl föreligger. För att undvika tolkningsproblematik av läkarintyget räcker det inte att uppvisa ett sådant utan det är spelarens hemmaklubb som ska utfärda ett tillstånd. För ett sådant krävs att rörelsenedsättningen är ett sjukdomstillstånd med förväntad långvarig läkningsprocess eller av kronisk karaktär.
Ett läkarintyg med fastställd giltighetstid ska styrka rörelsenedsättningen. Detta läkarintyg bedöms av klubbens styrelse som vid godkännande utfärdar tillståndet. Detta (inte läkarintyget) visas sedan upp vid varje speltillfälle på de klubbar där det krävs.
Vid tävling är det enbart personen med intyget som har rätt att använda golfbil, inte andra spelare i bollen! Detta gäller även vid partävlingar.
Om ni tillhör den kategori som beskrivs ovan, kontakta receptionen som ombesörjer att ni får tillståndet.

PLAYERS 1ST – MEDLEMSUNDERSÖKNINGEN – ANDRA OMGÅNGEN
Första utskicket av medlemsundersökningen Players 1st hade en svarfrekvens på 36% vilket är i linje med riksgenomsnittet. Den 28 augusti skickas andra omgången ut till andra hälften av våra medlemmar.
Det är mycket viktigt för oss att veta vad ni tycker om oss och vår klubb och vår verksamhet så vi hoppas att ni tar er tid att besvara den! Vi kommer även denna gång att lotta ut tre priser bland er som svarar. Håll utkik efter enkäten, kolla gärna så att den inte hamnat i skräpposten!

CITY GROSS KVITTON
En liten påminnelse att samla dina kvitton när du handlar på CityGross i Trelleborg eller Staffanstorp. Lägg dem i brevlådan på klubben så bidrar du till vår juniorverksamhet.

SHOPEN INFORMERAR
I helgen är det rea i vår golfshop. Ta chansen och utnyttja alla erbjudanden!

Vi ses därute på vår fina anläggning!