Tisdagsgänget 7 juli

TISDAGSGÄNGET DOES IT AGAIN!
Nu är det bara sex veckor kvar tills LETAS-touren kommer för att spela Tegelberga Open by Trelleborgs Kommun och såklart vill vi presentera en anläggning i absolut toppklass! Idag var vi därför 19 (!) frivilliga som slet på banan och kring klubbhuset. Vi röjde vass i tre dammar – hål 2, 7 och 10, resultatet kan ni se på bifogade bilder. Det blev verkligen fint!
Uppe vid klubbhuset formklipptes buskar, ogräs rensades i rabatter, väggar tvättades som förberedelse för målning etc, etc.
Vassröjningen kommer att fortsätta framöver och vi hoppas att det är många som sluter upp, ju fler vi blir ju mer hinner vi med! Även klubbhuskommittén kommer att ligga i och behöver hjälp. Hör av dig till <bana@tegelberga.se> om du känner dig manad! Du behöver inte vara medlem för att hjälpa till, alla är välkomna!