A Taste of Ireland 30 juli – tävling, middag, livemusik!

En partävling med traditioner på Tegelberga! Spelas som en Irish greensome i en klass med start kl 13. Anmälan görs på Mingolf .

Kostnad 500:- per person. (tävlingsgreenfee tillkommer om man inte är medlem i Tegelberga).

I priset ingår startavgift, middag exklusive dryck samt musikunderhållning på kvällen med irländsk musik av Ukulele Orchestra of Sweden.

Kvällen avslutas med prisutdelning från ett fantastiskt prisbord samt utlottning av en resa till Dublin. Vinnarna på de tre klubbarna (Bokskogen, Tegelberga och Trelleborg) deltar i denna utlottning på Tegelberga den 30/7. Självklart är man välkommen på kvällen vid 19-tiden för enbart mat, exklusive dryck, och musikunderhållning, allt i mån av plats. Pris: 350:-.

Förhandsbokning gäller och anmälan görs till kansli@tegelberga.se eller 040-485690. Anmälan är bindande och betalning sker vid ankomst.