Bästa vårresan 2021 – Nya anpassade resevillkor!

Golfresa i osäkert läge?

Vi har den bästa resan fixad till våren 2021 och det är till en anläggning som är utnämnd till medelhavets bästa golfresort!
Givetvis är det osäkert i dessa tider att planera in resor och liknande upplevelser och upptåg.

Men vår reseleverantör har nya uppdaterade resevillkor som är anpassade efter rådande situation. läs gärna igenom de uppdaterade riktlinjerna!Vi frågade resebolaget om hur Coronan hanteras.

Många undrar förstås vad som gäller om corona-situationen tar en vändning till det sämre. Det är omöjligt att täcka alla tänkbara scenarion, men grunderna är följande:

Vi (Time Travel) rättar oss helt och hållet efter UD:s riktlinjer och rekommendationer. Om de avråder från resor till ett specifikt land eller område, kommer vi avboka resan och återbetala 100%. Vi gör inga egna medicinska bedömningar.

Finns det inga formella hinder är det upp till varje resenär att bestämma och ta de ekonomiska följderna. Avbokningskostnaderna varierar i storlek beroende på när man avbokar. Exempelvis ryker enbart anmälningsavgiften om man avbokar med mer än 60 dagar kvar till avresa, därefter i ökande kostnadstakt ju närmre avresa vi kommer (se bif pdf).

Med hänsyn till corona-situationens osäkerhet kring resande har jag inför kommande säsong HALVERAT anmälningsavgiften till 500 kr/person. Jag hoppas och tror detta ger acceptabla ekonomiska risker som tidiga bokningar medför.
Med en anmälningsavgift på 500 kr/person är ett eventuellt avbeställningsskydd för samma belopp inte aktuellt förrän vid slutbetalningen ca 1,5 månad före avresa.

Är texten svår att läsa?

Här hittar du länk till golfresan – https://wahlgrengolf.se/resor/

Här hittar du länk till resevillkoren – https://wahlgrengolf.se/wp-content/uploads/sites/31/2020/08/Resevillkor_fr200601.pdf