Favorit i repris: Klubbens dag den 14 juli

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till KLUBBENS DAG den 14 juli. Vi hoppas på stort deltagande och fint väder så att vi får tillfälle att umgås och trivas tillsammans!

Dagen börjar kl 13 med en kul scrambletävling med lottade 4-manna lag. För dig som inte känner till tävlingsformen finns en beskrivning nedan.

Alla som är medlemmar på 18- och 9-hålsbanan är välkomna att delta, även du med hcp över 36, dock får du endast tillgodoräkna dig hcp 36.

Kanonstart kl 13:00 (alla startar samtidigt, utspridda på banans olika hål). Damer slår ut från 44-tee, herrar från 52-tee.

Lagen lottas av tävlingledningen för lika förutsättningar hcp-mässigt.

Efter rundan samlas vi för lite bubbelmingel, en bit mat och prisutdelning. Dryck till maten köper var och en efter tycke och smak. Ni måste vara på plats för att få pris!

Allt detta till det facila priset av 200:-/person.

Anmälan görs på Mingolf.se. Din anmälan kommer att synas under ”Anmälningar”.

OBS! Det är också möjligt att bara delta i ”efterfesten” till samma pris. Anmäl dig genom att swisha 200:- till Leena Jönsson, 0728 580590. Glöm inte att ange ditt namn!

Det blir en dag där vi träffar medlemmar vi vanligtvis inte umgås med!

Texas Scramble: Alla i laget slår ut från tee. Därefter väljer laget från vilken plats (vilken boll) de vill fortsätta att spela, markerar denna, varefter samtliga slår slår från denna plats. Detta upprepas tills bollen är i hål.

Fyrboll: Fyra utslag per spelare måste använda, dvs två valfria

Treboll: Fem utslag per spelare måste använda, dvs tre valfria

VÄLKOMNA!

Medlemskommittén