Gamla banan stängd 16-23/8 på grund av internationell stortävling

21-23/8 stundar den största tävlingen i klubbens drygt 30-åriga historia, PGA Championship by Trelleborgs Kommun, som dessutom är en deltävling på LETAS (undertour till damernas Europatour) med ett tjugotal nationaliteter representerade! Den 20/8 spelas dessutom en Pro Am-tävling med 35 deltagande lag.
Gamla banan är därför stängd 16/8-23/8 för förberedelser, inspel för deltagarna samt tävlingsdagarna.
Niohålsbanan kommet att vara öppen för spel som vanligt 16-22/8 med bollränna. Dock går det inte att hyra golfbil 20-22/8. Den 23/8 kommer även Niohålsbanan att vara stängd.
Publik är numera tillåten inom vissa gränser, så välkomna till klubben för att se de duktiga tjejerna ”in action”! Följ de anvisningar och restriktioner som ni kommer att delges på plats!