GRATIS GOLF FÖR ALLA – FÖRSLAG PÅ KORTHÅLSBANA PÅ TEGELBERGA

GOLF FÖR ALLA – GRATIS!
Förslag på korthålsbana på Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb har inom Trelleborg Kommuns medborgarprojekt ”EN MILJON IDÉER” ansökt om att få bygga en korthåls- och ”footgolfbana” för att kunna ge både juniorer och äldre möjligheten att prova på golf gratis. Här skulle en korthålsbana kunna vara det som gör en verklig skillnad!

Röstningen pågår 15 april – 1 maj och de som kan rösta är alla medborgare inom Norra landsbygdsområdet i Trelleborgs kommun, även barn (se kartan).
Varje person får rösta på upp till tre förslag. De förslag som får flest röster kommer att genomföras. Mer information om projektet En miljon idéer finns på Trelleborgs Kommuns hemsida.

Om du tillhör de som får rösta  – HÄR  kan du rösta på Tegelbergas förslag!

Vi hoppas på din röst, den kan vara avgörande!

PROVA PÅ HUR KORTHÅLSBANAN KAN BLI!

15/4 – 1/5: Vardagar 17-19, lördagar & söndagar 11-15. Alla är välkomna! Du får låna utrustning!

Frågor? Kontakta vårt kansli på 040-485690, kansli@tegelberga.se eller Bo Rolf på 070-637 50 49

Välkommen!