Korthålsbanan – lägesrapport 28/7

Under de senaste drygt två veckorna har det pågått ett intensivt arbete med vår 6-håls korthåls/footgolfbana. Peter Chamberlains tilltänkta design (se skiss nedan) har förverkligats av, i våra ögon, världens bäste grävmaskinist för detta jobb, nämligen Lalle från STAGAB, som med centimeterprecision har manövrerat sin 32 ton tunga grävmaskin över övningsfältet och grävt och lagt ut massor på exakt rätta ställen.
Vi har även haft mycket support av Peter Hanson som med sina gedigna erfarenheter inom golfen har bidragit till utfomningen av banan.
Bo Rolf, nöjd projektledare som spenderat den största delen av sin vakna tid på klubben den senaste tiden, meddelar att det mesta av arbetet nu är klart. Resten slutförs under augusti och planen är att allt ska vara färdigt och sått till mitten av september! Om allt går som det ska är det spelbart under våren 2022.
Statusen i lördags 24/7 framgår av en drönarfilm som ni kan se om ni klickar HÄR. Den har producerats av Henrik Nilsson som gör diverse fotojobb med drönare i Skåne. Ni hittar honom på Facebooksidan Drönare i Skåne