Nationalslaget åter deltagarrekord

På nationaldagen avgjordes Nationalslaget, en partävling bästboll med 64 lag (ett rekord bara det!) och riktigt fina priser! Bästboll är en väldigt enkel spelform då varje spelare i laget spelar sin boll hela tiden men bästa scoren i paret räknas. Om en spelare har ett mardrömshål spelar det m a o ingen roll då din medspelare i laget säkert har gjort det bättre. Tillsammans är vi starka har väl sällan passat bättre än här!

Nationalslagets prisbord

Tävlingen genomfördes i strålande solsken, vilket snarare är regel än undantag nu, och framåt kvällningen stod det klart att Max Andersson Nilsson och Niklas Wain, Tegelberga Golfklubb stod som segrare med 53 slag netto och 18 under par. A match made in heaven just den dagen. Stort grattis killar och välkomna tillbaka för att försvara titeln nästa år!
Priset de gick hem med var ett presentkort på Lydinge Resort med greenfee och övernattning. Stort tack för det generösa priset Lydinge Resort!

Tegelberga Golf and Country Clubs foto.

Övriga pristagare kunde även de gå hem med fina priser som golfbagar bl a. Resultatet i sin helhet finns på golf.se

På 2:a plats kom Jimmy Larsson och Joacim Andersson från Tegelberga Golfklubb.

Tegelberga Golf and Country Clubs foto.

På 3:e plats kom Mats Wallentheim och Terezia Lagerman från Hinton Golf Club.

Tegelberga Golf and Country Clubs foto.

På 4: plats kom Kairi Prei och Stefan Persson från Barsebäck Golf & Country Club.

Tegelberga Golf and Country Clubs foto.

På 5:e plats kom Ann Marie Ebervall och Stefan Ebervall från Flommens Golfklubb.

På 6:e plats kom Björn Ahlberg från Falsterbo Golfklubb och Mathias Ahlberg
Tegelberga Golfklubb.

Vi hälsar alla välkomna tillbaka nästa år och datumet är utan tvekan den 6 juni.