Nu är det dags för Golfvecka på Tegelberga!

Nästa vecka är det dags för Tegelbergas Golfvecka med många trevliga tävlingar. Medlemmar som gäster, vana som ovana tävlande är lika välkomna! Fina priser utlovas!
Anmäl dig snarast så att du inte missar chansen att vara med och slåss om fina prisbord och umgås under trevliga former.

VECKANS PROGRAM
ONSDAG 27/7: Först ut är WAHLGRENSLAGET – En av årets roligaste tävlingar där vår pro Christoffer låter fantasin flöda och sätter upp banan på sitt eget lilla vis. Förbered dig på överraskningar!
Modifierad singeltävling poängbogey i två klasser, ej HCP grundande. Klasserna redigeras innan lottning av tävlingsledningen för att bli lika stora. Du som har HCP över 36 får gärna vara med men spelar på HCP 36.

TORSDAG 28/7: TRE KLUBBOR – Greensome poängbogey där endast tre klubbor per spelare får användas. OBS! Även puttern räknas som klubba! Spelare med HCP över 36 är hjärtligt välkomna men spelar på HCP 36.

FREDAG 29/7: TVÅMANNA TEXAS SCRAMBLE– Sex utslag per spelare och sex valfria. Max en spelare med HCP över 36 i varje lag men spelar på HCP 36. OBS! Max rondtid är fem timmar!

LÖRDAG 30/7: A TASTE OF IRELAND TÄVLING, MIDDAG OCH LIVEMUSIK! En riktig höjdare med fina priser. Mer info om detta evenemang hittar du i ett separat nyhetsinlägg

SÖNDAG 31/7: COBRAS GRAND FINAL .Singeltävling i två klasser sponsrad av Cobra. Klasserna skapas i samband med lottningen och blir lika stora. Spelare med HCP över 36,0 är hjärtligt välkomna, men under tävlingen spelar ni på HCP 36.